Сега Четете
10-те Най-Впечатляващи Луксозни Мъжки Парфюми
kalibrado-noble

10-те Най-Впечатляващи Луксозни Мъжки Парфюми

muzhki-parfium

Без значение дали вярвате или не, парфюмът е невидимият аксесоар, който е способен да промени живота ви!

Вероятно това ви се струва преувеличено, но е факт, че когато се чувстваме уверени всичко ни се получава много по-лесно.

Правилно подбран, парфюмът може да привлича, да вдъхва увереност, да заявява характер и да показва наличие на добър вкус.

Ето защо, всеки уважаващ себе си мъж, трябва да притежава поне един луксозен парфюм, който да му пасва толкова добре, че да служи като негов знаков аромат.

mazhki-parfum

Когато откриете своя аромат-подпис, който говори за вас без думи, ще се чувствате по-способни, а това със сигурност ще подобри социалните ви контакти и начин на живот.

Луксозните аромати обикновено са по-скъпи, но това се дължи на специалния подбор от съставки, които са в наситена концентрация и съответно са по-дълготрайни.

Независимо дали търсите парфюм за изненада на любим човек или подбирате аромат за себе си, в тази статия ще откриете някои от най-харесваните и луксозни мъжки аромати, които са се доказали с качеството си….

Ориенталски, нишов аромат, чието име подсказва опасност! Опасност от влюбване, защото притежава мощни афродизиаци. Това творение прави ароматът перфектен за първа среща или за моментите, когато един мъж има нужда да се почувства неустоим!

Изискан, класически аромат, който изразява силата на мъжката решителност. Свеж и едновременно интензивен, този харизматичен аромат определено е любов от пръв мирис.

Нишов, мъжествен аромат, с който едва ли бихте сбъркали. Обожаван от мнозина, Creed Aventus е тържество на силата, успеха и смелостта. Ако изберете този парфюм, бъдете подготвени за чести комплименти.

Специфичен, унисекс парфюм, който определено не е за всеки вкус. Различен и оригинален, би бил страхотен подарък за почитателите на екзотичните, флорални аромати.

Дизайнерски, зимен аромат, който е със силна проекция и трайност и може да се определи като истинска наслада за околните. Неостаряваща класика, която е символ на мъжката елегантност.

Харизматична, съблазнителна и незабравима. Такава е унисекс парфюмната вода на Guerlain, която възхвалява уникалния аромат на уд – ценното дърво, чието ухание ще ви пренесе в далечния Ориент.

Свеж аромат, подходящ за ежедневно носене в офиса, който заявява присъствие, мъжественост и амбиция. Подходящ за по-топлите дни, този аромат няма да ви остави безразлични!

Траен аромат, подходящ за офис среда, който ви гарантира комплименти! Идеален за подарък и покупка “на сляпо”, това мъжество в бутилка успява да е по вкуса на всеки!

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...
Изпратихме код за отключване на вашия e-mail адрес.
Въвели сте грешен код!

Мъжката парфюмна вода, която крие дървесни, ориенталски и свежи нотки, ще ви помогне да се сдобиете с кураж и самочувствие и ще подчертае вашата мъжественост.

Класика в мъжките парфюми, едва ли този аромат е непознат за някого. Дълбок аромат, заявява силнa индивидуалност и е подходящ за мъжете, които знаят какво искат и не се страхуват да го получат!

 

Привлякохме ли вниманието ви?

Е, напълно естествено е вече да се питате как да изберете парфюм, който да пасва най-добре на вашия стил?

Най-сигурният начин да разберете дали даден аромат е подходящ за вас е да го усетите на живо. Не се влияйте от ревюта и описания, а почувствайте аромата. Когато един парфюм е правилният, със сигурност ще го усетите!

Факт е, че някои аромати са по-подходящи за вас от други и това несъмнено прави впечатление…

Съществуват аромати, подходящи за по-специални поводи и такива, които са предназначени за ежедневно ползване.

Ако ви е трудно да се ориентирате, в описанията на парфюмите често е обозначено за какъв повод и сезон са подходящи.

Ориенталските и по-пикантните аромати, например, са по-подходящи за вечерта, докато по-свежите, плодови аромати- за през деня.

Логично, парфюмите, които определяме като по-тежки и силни са подходящи за по-студените дни. И обратно- леките и свежи аромати са чудесни за пролетта и лятото.

За да се ориентирате по-лесно сред ароматите е важно да забележите към кои парфюми изпитвате по-силно влечение и по-конкретно техните съставки.

След като веднъж установите своите любими нотки, изборът на парфюм ще ви се стори много по-лесно и приятно занимание. Не е изключено да се превърне и в хоби!

Търсете качеството, което пасва идеално на нуждите и очакванията ви..

Колкото по-висока е концентрацията, толкова по-силен и по-дълготраен е ароматът.

Според това ароматите се разделят на тоалетни води, парфюмни води и чисти парфюми. Изберете тази наситеност, която пасва най-добре на вашето ежедневие.

Усетете всички нотки и изберете перфектното ухание с внимание…

Когато избирате парфюм, изчакайте поне минута, докато изсъхне върху кожата ви и тогава помиришете.

mazhki-parfium

Първото нещо, което ще помиришете, ако китката ви е още мокра, са връхните нотки, които след няколко минути просто изчезват.

Това е причината ароматът на качествените парфюми да се развива и да става дори по-приятен с изминаване на часовете.

И не на последно по важност място – използвайте парфюмите си пълноценно!

Когато впръсквате, не търкайте своите китки една в друга, а просто потупайте или оставете да изсъхне, за да се запечата добре ароматът.

Добре е да впръскате аромата веднага след баня, преди да се облечете. Това ще го направи по-дълготраен.

Избягвайте да впръсквате по дрехите, защото някои от парфюмите оставят петна. По-скоро нанасяйте аромата върху китките, зад ушите и от вътрешната страна на лактите си.

Това ще гарантира, че ароматът ще се задържи по-дълго върху ваше-то тяло и ще се усеща от останалите. Разбира се, важно е да не прекалявате, за да не се получи обратния ефект.

Важно е да обърнете внимание и на съхранението на парфюмите си. Препоръчваме ви да ги държите на тъмно и сухо място като добра идея е да ги ситуирате в шкаф или кутия.

Открийте идеалния избор за вас и го използвайте с наслада!

mazhki-parfium-

Истината е, че за да откриете своят знаков аромат, който да определите като любим в класацията си, е важно да експериментирате и да изпробвате различни аромати.

Това ще направи вкуса ви по-изтънчен и нищо чудно неусетно да се окажете с цяла колекция!

А ако желаете да научите по-подробна информация относно избора на мъжки парфюм, не пропускайте да прочетете и нашата статия за най-добрите мъжки аромати на пазара в момента!

[Total: 1   Average: 5/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2021 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Нагоре
ВЗЕМИ МЕ, ДОКАТО МОЖЕШ
Превърнете очакването на Коледа в незбравимо изживяване! Откривайте нова изненада всеки ден!
Коледен календар ULTIMATE