Сега Четете
16-те Най-Добри Мъжки Парфюми

kalibrado-noble

16-те Най-Добри Мъжки Парфюми

parfium-mujki-osnovna

Парфюмът определено е от ключово значение за цялостното излъчване и харизмата на всеки един човек.

А особено при мъжете, плътното ухание несъмнено оставя ярък спомен в съзнанието на останалите…

Открили ли сте този аромат, който подчертава същността ви по най-добрия начин?

Е, ние определено можем да ви помогнем с това!

В тази статия сме подбрали най-добрите мъжки парфюми на пазара в момента, които със сигурност ще ви пленят..

Също така сме формулирали и няколко кратки насоки, благодарение на които вярваме, че ще направите най-правилния избор за вас с лекота!

Този парфюм с нежен дървесно-флорален аромат ще ви осигури изтънчено ухание през целия ден. Той съчетава наситени есенции от амброво дърво, бор, тубероза и смола, примесени със свежи цитрусови нотки.

Ако обичате по-тежките ориенталски аромати, то този парфюм определено ще ви впечатли. В състава му фино се преплитат пикантни дървесни ухания и омекотени цитрусови есенции.

Този парфюм с ексцентричен, тежък аромат ще ви придаде допълнително чувство за мъжественост и лукс. Той умело съчетава есенции от тамян, тютюн, смола, кафе и канабис, примесени с опушени дървесни ухания.

Този парфюм със свеж аромат е страхотен избор за пролетта и лятото. В него нежно се преплитат ухания на ванилия, мускус и кехлибар, фино примесени с есенции от роза, жасмин, касис и ябълка.

Това е парфюм с лек дървесен аромат, подходящ както за ежедневието, така и за по-специални поводи. Той фино съчетава дълбоки ухания на пачули, ванилия и грейпфрут.

Този парфюм с ексцентричен аромат е подходящ както за мъже, така и за жени. В него са комбинирани сладникави дървесни ухания, примесени с малц, какао, ванилия, орхидея и лешникови нотки.

Този парфюм с пикантен ориенталски аромат, съчетава екстракти от ванилия, кестен, канела и розов пипер, нежно комбинирани с ухания на градински чай, лавандула и хвойна.

Този парфюм с отличителен, топъл дървесен аромат е идеален избор за есента и зимата. Той обединява ухания на кипарис, кедър, тютюн и кимион, фино примесени с екстракти от канела и мандарина.

Това е парфюм с ярък цветно-дървесен аромат с ориенталска нотка, съчетаващ наситени есенции от бял мускус, роза, пачули, мандарина и камбоджанско агарово дърво.

Този парфюм с магнетичен ориенталски аромат определено ще внесе в ежедневието ви изисканост и харизматичност. Той умело обединява пикантните ухания на кедър, тютюн, кехлибар, кардамон и джинджифил, примесени с топли цитрусови есенции.

Този парфюм с наситен и отличителен ориенталски аромат, нежно съчетава пикантни джинджифилови нотки, сладникава есенция от манинка и плътно ухание на опушен ветивер.

Това е парфюм със смел, дървесен аромат, подходящ както за ежедневието, така и за по-специални поводи. В него фино се съчетават свежи нотки от ангелика и бергамот, умело примесени с дълбоките ухания на пачули, мускус и кехлибар.

Този парфюм определено може да направи всеки мъж неустоим. Той е с богат на афродизиаци състав, обединяващ сладникаво-пикантни ухания на чили и зърна от тонка, примесени с опушени есенции от ванилия и роза.

Това е парфюм с наситен дървесно-ориенталски аромат, който фино съчетава плътни ухания на сандалово дърво и пачули и свежа, енергизираща есенцяи от градински чай.

Ако обичате екзотичните, плътни и луксозни аромати, то този парфюм определено ще ви плени. Той обединява ексцентрични есенции от кардамон, кимион и шафран, нежно примесени с опушените ухания на кедър, мускус и тамян.

Този парфюм е идеален избор за тези от вас, които са почитатели на по-сладникавите и омекотени ориенталски аромати. Той комбинира нежните ухания на мед, зърна от тонка и лабданум, примесени с плътни есенции от агарово дърво.

 

Как да изберете мъжки парфюм?

Хубавият парфюм с лекота придава на всеки мъж допълнителна осанка, харизма и увереност.

И докато, попринцип, представителите на мъжкия пол не се изявяват с претенциозност в избора на козметика, при подбора на парфюми, определено се изисква изключителна прецизност и внимание от тяхна страна.

Най-добрият аромат за вас е този, който пасва най-точно на личността ви!

parfiumi-razlichni-vidove-aromati

Виж Също
balsami_za_kosa_
8-те Най-Добри Балсами за Коса

Наясно сме, че на пазара има наистина широко разнообразие от мъжки парфюми и изборът не е никак лесна задача.

Именно затова, за да подберете възможно най-правилното за вас ухание, ви съветваме да се съобразите с няколко основни неща…

Вид

Различаваме парфюмите най-вече по трайността и наситеността на есенции в състава им..

Афтършейв парфюмите са с най-леки и непретенциозни.

Те, както можете да се досетите от името им, се използват най-вече с цел освежаване след баня и бръснене.

Характеризират се със състав с ниска концентрация на есенции и аромат, който се задържа върху кожата едва за около час.

mujki-parfiumi-osnovna

Одеколонните парфюми, пък, от своя страна са страхотен избор за тези от вас, които не желаят натрапчив аромат върху кожата си през целия ден.

Те са с умеренониска концентрация на есенции в състава си и трайността им е около 2-3 часа.

Парфюмните води са най-широко разпространени и са значително по-трайни.

Те са подходящи за ежедневна употреба и ароматите при тях варират между средно и силно наситени.

Концентрацията на есенции в състава им е близо 15% и задържат приятното си ухание за над 6 часа.

parfumna-voda-parfum-mujki

И естествено, ако желаете да имате дълготраен, плътен аромат върху кожата си – подберете класически парфюм.

Този вид парфюми са с наситен на есенции състав и трайност над 12 часа.

Трябва да имате предвид, обаче, че класическите парфюми освен най-висококачествени са и най-скъпи.

Аромат

Ароматът трябва да бъде съобразен не само с личния ви вкус, но и с начина ви на живот и същността ви.

По-плодовите и флорални аромати са най-фини и свежи.

Те са леки и екзотични и съдържат наситени цитрусови (портокал,грейпфрут,нар) или цветни (роза,лавандула) есенции.

Тези ухания са страхотен избор за пролетта и лятото и са най-подходящи за тези от вас, които са с по-свободолюбив характер и стил на живот.

Дървесните аромати, пък, са значително по-авторитетни и тежки.

durvesni-aromati-plutni-tejki

Те са прекрасен ежедневен избор, който с лекота ще направи осанката ви по-харизматична, делова и мъжествена.

Този тип аромати са изключително плътни и отличителни и съдържат в себе си опушени есенции от тютюн, смола, кедър, бор, амброво, агарово или сандалово дърво.

Ориенталските аромати определено са най-неустоими.

Те са с наситен на афродизиаци състав (ванилия,какао,кехлибар,канела) и имат изключително ексцентричен сладникаво-пикантен аромат.

Този тип ухания са най-наситени и предизвикателни, подхождат на смели и решителни мъже, и са най-подходящ избор за употреба вечер или по специални поводи.

[Total: 1   Average: 5/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2020 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Нагоре