Сега Четете
8 Стилни и Качествени Вази, Които Със Сигурност Ще Ви Впечатлят
gaziro-banner

8 Стилни и Качествени Вази, Които Със Сигурност Ще Ви Впечатлят

vaza-stuklena-cvetya-osnovna

Вазите несъмнено внасят положителна енергия и свежест в интериора на всеки един дом.

Те са красиви и отличителни и имат за цел не само фино да аранжират цветята в дома ви, но и да придадат на цялостната атмосфера около вас изисканост, стил и уют.

В тази статия сме подбрали някои от най-стилните предложения за вази на пазара в момента, които със сигурност ще ви впечатлят.

Също така, сме формулирали и няколко ключови насоки, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор за вашия дом с лекота!

Тази класическа ваза с нежен и красив дизайн определено ще придаде на домашния ви интериор изисканост и стил. Тя е с височина 25 см. и е изработена изцяло от стъкло.

Това е изключително стилна керамична ваза с отличителен дизайн в африкански стил. Тя е с височина 24 см. и несъмнено ще изпълни дома ви с положителна енергия.

Тази ваза с нестандартен дизайн в кръгла форма със сигурност ще освежи домашния ви интериор с лекота. Тя е в размери 22х10х18 см. и е изработена изцяло от керамика.

Тази глинена ваза в съвременен стил с отличителен релефен дизайн определено ще ви плени. Тя е в класическа форма и е с височина 21 см.

Това е ръчно изработена цилиндрична ваза с модерен дизайн. Тя е изработена изцяло от стъкло и е с височина 40 см.

Това е изключително изискана и красива ваза, която несъмнено ще изпълни дома ви с хармония и уют. Тя е изработена от плътно стъкло и е в размери 9х16 см.

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...
Изпратихме код за отключване на вашия e-mail адрес.
Въвели сте грешен код!

Тази керамична ваза във формата на „зайче“ е в размери 17х14х7 см. и определено ще придаде на домашния ви интериор отличителна визия.

Това е луксозна мраморна ваза с нежен и стилен дизайн, която със сигурност ще ви впечатли. Тя е изработена изцяло от керамика и е в размери 28х28х20 см.

 

Какво трябва да имате предвид при избора на ваза?

Вазите отдавна не са просто съдове за съхранение на цветя…

Постепенно, те стават все по-неизменна част от интериора на всеки модерен дом, имаща ключова роля за атмосферата в него.

И докато преди, вазите бяха сравнително еднообразни – в класически дизайни, изработени най-често от стъкло, днес съществува наистина богат набор от все по-красиви и впечатляващи предложения.

И ето, че вазите вече внасят в домашния интериор не само функционалност, но и изкуство!

bqla-vaza-krasiv-dizain

Наясно сме, че има наистина широко разнообразие от предложения за вази на пазара в момента и за да направите най-добрата покупка за вашия дом, ви съветваме да бъдете прецизни в избора си и да се съобразите с няколко основни неща…

Материал

Материалът, от който е изработена вазата има изключително значение както за красивия й дизайн, така и за качеството и практичността й.

Стъклените и кристалните вази са класически и несъмнено стилен избор.

Те се предлагат в разнообразни дизайни, форми и размери и имат за цел най-вече да придадат на домашния интериор изтънченост, без да отнемат вниманието от красивите цветя, аранжирани в тях.

Стъклените и кристалните вази са подходящо допълнение към всеки тип стилистика на дома и умело комбинират в себе си както луксозни, така и традиционни, семпли, нотки.

krasiv-dizain-vaza-cvetya

Порцелановите и керамичните вази, пък, придават на интериора нежност и изисканост.

Те определено са изключително изящни и най-често се предлагат в дизайни, вдъхновени от Барока и Античността.

Този вид вази идеално пасват на всеки интериор в по-луксозен стил и са идеален избор за декорация на големи всекидневни помещения и тераси.

Единственият недостатък на порцелановите и керамичните вази е, че са тежки, но все пак крехки, което ги прави една идея по-непрактични при пренасяне.

Металните вази са изключително съвременни и модерни..

Те са страхотно допълнение към всеки дом с по-иновативен и артистично насочен дизайн.

Металните вази се предлагат в широка гама от дизайни и определено придават на обстановката около себе си свежест и отличителност.

metalna-vaza-za-cvetya-buket-rozi

Пластмасовите вази, пък, са много популярен избор през последните години.

Това се дължи на тяхната лекота, практичност и универсалност.

Те се предлагат в богат набор от форми, размери и дизайни и определено се съчетават перфектно с всеки един интериорен стил.

Единственият недостатък на пластмасовите вази е, че са по-нискокачествени, което налага внимателната им поддръжка и честата им подмяна.

А ако желаете да внесете в интериора и екстериора на дома ви отличителен акцент – подберете вази, изработени от камък или дърво.

Те определено ще внесат уют и комфорт към всеки по-ексцентричен интериорен или екстериорен стил.

Каменните и дървените вази със сигурност ще ви впечатлят със своя изящен и екзотичен дизайн, вдъхновен както от африканската, така и от античната култура.

durven-interior-durvena-vaza-stil

Форма и размер

Съобразете избора си на форма и размер ваза най-вече със спецификите на цветята, които желаете да аранжирате в нея, и естествено – с вашия личен вкус и интериора на дома ви.

Вазите в класическа, капковидна форма, например, са универсален избор.

Те са най-широко разпространени и са идеални за аранжиране на големи, буйни букети от цветя с по-дебели стъбла (слънчогледи,лалета).

Това ги прави най-подходящ избор за декорация на по-обширни холни, кухненски или спални помещения.

Сферичните вази, пък, определено са изключително популярен и модерен избор през последните години.

В тях най-добре се аранжират обемни букети от яркоцветни растения с къси, твърди стъбла (рози,маргаритки,орхидеи,лилии).

sferichna-vaza-krasivi-rozovi-cvetya

Този тип вази най-често са в по-малки размери, но въпреки това изглеждат много луксозно и са подходящи за декорация на спални, кухни и тераси.

Издължените, цилиндрични вази, пък ще придадат допълнителна изисканост на атмосферата около вас.

Те определено са отличителни и в тях най-добре се аранжират естествени или изкуствени цветя с издължени стъбла (гладиоли,божури,лилиуми).

Този тип вази несъмнено внасят стил в домашния интериор и са страхотно допълнение към всички помещения.

Вазите с кубическа или конусовидна форма,пък, са изключително екстравагантни.

Те с лекота ще изпълнят всяко кътче от дома ви със съвременност и луксозност.

Вазите във формата на куб са най-подходящи за обемни, но леки цветни аранжировки (люляк,лавандула), докато конусовидните вази са най-добрия избор за декорации с по-гъсти и буйни букети (фрезии,хризантеми).

[Total: 0   Average: 0/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2022 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Notino Popup