Сега Четете
8 от Най-Стилните Свещници, Които Ще Изпълнят Дома Ви с Уют
gaziro-banner

8 от Най-Стилните Свещници, Които Ще Изпълнят Дома Ви с Уют

svehstnik-tip-chasha-metalen-cheren-sveshti

Мнозина от вас знаят, че свещите могат да внесат уют и топлина в атмосферата на всеки дом.

Но може би дори не се замисляте, че разположението им в интериорното пространство има наистина ключово значение и за вашето емоционално здраве и спокойствието ви…

Е, именно затова, на помощ идват свещниците, чиято основна задача е да аранжират свещите ви по по-специален и изискан начин, изпълвайки дома ви с хармония.

Не се колебайте и подберете най-подходящия свещник за вашия дом още сега!

В тази статия сме подбрали някои от най-добрите предложения за свещници на пазара в момента, които със сигурност ще ви харесат..

Също така, сме ви дали и някои ценни насоки, благодарение, на които вярваме, че ще направите най-правилния и красив избор с лекота!

Този луксозен комплект свещници определено ще внесе изисканост и уют в домашния ви интериор. Той е съставен от 3 свещника с височина 40 см., изработени изцяло от фино стъкло.

Това е гнездовиден свещник с отличителен и елегантен дизайн, който несъмнено ще изпълни дома ви със стил. Той е изработен от метал и стъкло и е в размери 290х285х140 см.

Този свещник с нежен дизайн определено ще придаде топлина и мекота на атмосферата около вас. Той е изработен от стъкло и желязо и фино може да аранжира до 7 свещи.

Това е комплект свещници със свеж и интересен дизайн. Той е съставен от 2 стъклени свещника с височина 45 см., които несъмнено ще ви харесат.

Този комплект свещници определено ще зареди дома ви с празнично коледно настроение. Той е съставен от 5 свещника тип „чаша“, изработени изцяло от стъкло.

[/stu]

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...
Изпратихме код за отключване на вашия e-mail адрес.
Въвели сте грешен код!

Това е елегантен и практичен комплект стъклени свещници. Той е съставен от 3 различни по-размер (10х25/11х30/13х35 см.) свещника с неподражаем, изискан дизайн.

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...
Изпратихме код за отключване на вашия e-mail адрес.
Въвели сте грешен код!
Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Този комплект свещници, съставен от 2 части със стъклен дизайн тип „чаша“, определено ще бъде изключително нежно и свежо допълнение към домашния ви интериор.

Този комплект свещници с красив и изящен фигурален дизайн с лекота ще внесе хармония във всеки дом. Той е съставен от 2 свещника тип „чаша“, изработени изцяло от стъкло.

 

Какво трябва да знаете за свещниците?

В миналото, свещниците са се използвали най-вече с цел предпазване на повърхностите в дома от нагорещени капки восък.

Днес, това тяхно предназначение все още е актуално, но присъствието им в домашния интериор има и друго, също специално значение – внасяне на хармония в семейната атмосфера.

През последните години, свещниците стават все по-неизменна част от всеки дом, и са особено предпочитани за аранжиране на къщата през по-студените, зимни дни.

Това е така, тъй като те несъмнено винаги изпълват обстановката около себе си с уют и топлота!

На пазара има наистина широко разнообразие от свещници в най-различни форми, размери и дизайни..

Съветваме ви да съобразите избора си както с вашите лични предпочитания и усещания, така и с цялостната стилистика на дома ви.

sveshtnici-metalni-razlichni-vidove

И не забравяйте – основната цел на свещниците е да изпълнят атмосферата около вас с красота и хармония..

Именно затова, бъдете изключително прецизни в избора си на вид, изработка и дизайн свещник и си осигурете безценни мигове на блажено спокойствие у дома!

Какви видове свещници съществуват?

Съществуват три вида свещници – класически, тип „чаша“ и тип „фенер“.

Те се различават най-вече по своя дизайн и практичността си в интериорен план.

Класическите свещници са най-традиционния избор.

Те са широко разпространени и се отличават със своя издължен дизайн, почерпил вдъхновение от Бароковия стил.

klasicheski-sveshtnik-trapeza

Най-често класическите свещници разполагат с 1,3,5 или 7 гнезда за свещи и изглеждат изключително изискано и луксозно.

Това ги прави прекрасно допълнение към декорирането на семейната трапеза или при аранжировката на всекидневната стая.

Свещниците тип „чаша“, пък, са наистина практичен избор, изключително популярен през последните години.

Макар, и по-семпли във формата и размера си, те се отличават с винаги красиви стилистики в обрисувани, фигурални и дори релефни дизайни.

Те са изключително стилни и компактни, което ги прави страхотен избор за декориране на всички кътчета от дома, особено на по-малките помещения.

Свещниците тип „фенер“, пък, определено ще внесат в атмосферата около вас голяма доза вълшебство.

sveshtnik-tip-fener

Те са красиви и фини, а цялостния им дизайн е вдъхновен най-вече от Средновековието.

Този вид свещници са наистина прекрасна декорация за всеки дом, която, особено около Коледните и Новогодишните празници, може да внесе магичност и уют в домашния интериор с лекота.

Поради специфичния си стил, обаче, свещниците тип „фенер“ са най-подходящи за декориране на по-обширни пространства – тераси, веранди или големи всекидневни помещения.

Свещник от какъв материал е най-подходящ за вашия дом?

Материалът, от който е изработен свещникът също има отражение върху красивия му дизайн и практичността му в домашния интериор, но най-вече има значение за неговото качество.

Металните свещници са най-широко разпространени…

Те са здрави, устойчиви и висококачествени и се предлагат във винаги красиви дизайни, изработени от алуминий, желязо, сребро или злато.

Този вид свещници са масивни и стилни и са страхотно допълнение към всеки дом, особено ако интериорът му е в по-античен стил.

metalen-sveshtnik-iziskanost-luks

Единственият им недостатък е, че са доста трудни за почистване и поддръжка, което ги прави една идея по-непрактични за ежедневна употреба.

Керамичните и стъклените свещници, от своя страна, са много изискан избор…

Те са популярни през последните години, тъй като са изключително луксозни и определено са красива аранжировка за всеки дом.

Трябва да имате предвид, обаче, че тези видове свещници са доста крехки и фини и трябва да ги ситуирате и обгрижвате с внимание.

А ако интериорът на дома ви е една идея по-ексцентричен, ви съветваме да подберете свещник, изработен от дърво или камък.

Тези видове свещници несъмнено изглеждат много интересно и се предлагат в наистина богато разнообразие от дизайни, форми и размери.

durven-sveshtnik-mrak-svetlina

Те определено ще бъдат стилен акцент в домашната ви атмосфера, но имаме един ключов съвет към вас – бъдете внимателни при употребата им.

Никога не оставяйте свещта да догаря вътре в тях, тъй като така може да нарушите цялостта на свещника или дори да изложите на риск собствената си безопасност.

[Total: 2   Average: 5/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2022 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Notino Popup