Сега Четете
7 от Най-Добрите Комплекти Прибори За Хранене
kalibrado-noble

7 от Най-Добрите Комплекти Прибори За Хранене

pribori-za-hranene-iziskan-komplekt

Приборите за хранене определено са неизменна част от ежедневието на всеки един от нас.

Те ни осигуряват нужните удобство, сигурност и спокойствие по време на най-ценния за същността ни процес, а именно храненето.

И ако все още сте в търсене на перфектните прибори за вашия дом, то несъмнено сте дошли на правилното място..

Тук сме подбрали някои от най-добрите и висококачествени комплекти прибори за хранене , които със сигурност ще ви впечатлят.

Също така, сме формулирали и някои ценни насоки, благодарение на които вярваме, че ще направите най-правилния избор за вас с лекота!

Този комплект висококачествени прибори за хранене с нежен, класически дизайн е съставен от 60 части, изработени изцяло от неръждаема стомана.

Този луксозен комплект прибори за хранене, съставен от 51 части с гланцирано иноксово покритие, определено ще придаде на домашната ви атмосфера хармония, изисканост и уют.

Това е класически комплект прибори за сервиране и хранене от 72 части с фин и изчистен дизайн, изработен изцяло от инокс.

Това е изключително стилен комплект прибори за хранене с отличителен дизайн, съставен от 24 части с гланцирано иноксово покритие.

Този комплект прибори за хранене с изискан дизайн е съставен от 24 части, изработени от висококачествена неръждаема стомана.

Този комплект прибори за хранене с пленителен, нестандартен дизайн от 24 части с матово иноксово покритие, несъмнено ще придаде на дома ви луксозност и стил.

Това е класически комплект прибори за хранене с традиционен дизайн от 68 части, изработен изцяло от инокс с фино гланцово покритие.

 

Какво трябва да имате предвид при избора на прибори за хранене?

Приборите имат значение не само за вашия личен комфорт по време на хранене, но и за уюта и хармонията в цялостната обстановка около вас..

Именно затова е от изключително значение да подберете внимателно точно тези прибори, чиито дизайн и изработка най-добре отговарят на вашата същност и атмосферата в дома ви.

Доказано – добре аранжираната с красиви и качествени прибори и посуда трапеза, подсилва апетита..

stilen-dizain-pribori-kombinira

Наясно сме, че на пазара има наистина много комплекти прибори за хранене, съдържащи в себе си най-разнообразни видове лъжици, вилици и ножове за основни ястия и десерти..

И точно затова, за да направите възможно най-правилната покупка, ви съветваме да бъдете изключително прецизни в избора си и да се съобразите с няколко основни неща…

Материал

Материалът, от който са изработени приборите има най-голямо значение за тяхното качество и практичността им..

Приборите от неръждаема стомана са най-широко разпространени и несъмнено са най-добрия избор…

Те са висококачествени, дълготрайни, практични и изключително лесни за почистване и поддръжка.

Важно е да знаете, че приборите от неръждаема стомана биват три вида – „18/0“, „18/8“ и „18/10“. Те се различават основно по съотношението на хром и никел в сплавта им.

Първото число в обозначението – 18, отразява наличието на хром в състава на приборите, а второто– 0, 8 или 10, процентната концентрация на никел в него.

pribori-za-hranene-vilici-nojove-lujici

„18/0“, например са с 0% никел в състава си. Те се отличават с изключително луксозно матово покритие, но за сметка на това са доста по-крехки и фини.

„18/8“ и „18/10“, пък, са със съответно 8% и 10% концентрация на никел в състава си. Те са с по-лъскав и гланциран завършек и имат изключителна здравина и устойчивост.

Пластмасовите прибори са най-подходящи за еднократна употреба или при пътуване…

Те са леки, крехки и изключително практични, но не особено дълготрайни и устойчиви.

Определено не са препоръчителни за ежедневна употреба в домашни условия, но пък са много удобен избор при пътуване.

Пластмасовите прибори са на много ниски цени и се предлагат в най-разнообразни дизайни.

Дървените прибори, пък, са изключително екосъобразни…

Определено тези прибори изглеждат доста екзотично и са прекрасен избор за тези от вас, които желаят да придадат на дома си по-натурална атмосфера.

durveni-pribori-ekosuobraznost

Дървените прибори са леки, фини, свежи и изключително удобни.

Единственият им недостатък е, че могат да загният сравнително лесно и изискват по-специална поддръжка и редовна подмяна.

Дизайн

Дизайнът на приборите има най-вече интериорно значение и е с най-голямо отражение върху вашата лична наслада и хармония по време на хранене…

Приборите с класически и изчистен дизайн определено са най-универсални.

Те са с най-познатия на всички ни традиционен облик, който с лекота може да бъде стилно допълнение към всеки интериор.

Класическите дизайни прибори са най-широко разпространени, най-често са в сребристи нюанси и са подходящи както за ежедневна употреба, така и за по-официални поводи.

Ако, пък, цялостният стил на дома ви е една идея по-ексцентричен, не се колебайте и подберете прибори със сходен дизайн…

Те най-често са в авангардни форми със силно гланцирано или матирано покритие в сребристи, златисти, черни или бели нюанси.

pribori-avangarden-dizain-stil

Приборите с такъв дизайн определено ще придадат на обстановката около вас луксозно излъчване и стил.

Заложете на прибори с орнаментен дизайн за празници и по-специални поводи!

Те определено ще заредят обстановката около вас със свежо настроение и ще придадат на атмосферата вълшебство и уют.

Приборите с орнаментен дизайн най-често са съставени от два материала – метал и дърво, керамика, кварц или стъкло, и изглеждат изключително изискано.

А самите орнаменти на този тип прибори могат да бъдат най-разнообразни – флорални декорации, религиозни мотиви, вдъхновения от Барока и т.н., и могат да бъдат подбрани изцяло според вашите лични предпочитания и вкус.

Цена и качество

Качеството е от изключително значение не само за дълготрайността на приборите, но и за вашия личен комфорт и здравето ви

Подберете сертифицирани прибори на популярни производители, за да си осигурите спокойствие и сигурност във всеки един момент!

Да, определено цената на комплект с висококачествени прибори е значително по-висока, но зпомнете – здравето ви е безценно.

Оценете ни!
5
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2024 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.