Сега Четете
Кои са Основните Предимства от Четенето на Нюзлетър?
gaziro-banner

Кои са Основните Предимства от Четенето на Нюзлетър?

grit-invite-new

Все още не сте се абонирали за поне няколко нюзлетъра и желаете допълнителна доза убеждение, че четенето на бюлетин действително е много приятно и специално? 

Е, време е да ви представим и някои от най-големите предимства на тези „нови медии“…

Нюзлетърите гарантират удобство и достъпност.

Всичко, което се изисква от нас е да се абонираме за конкретното издание. За всичко останало се доверяваме на екипа на нюзлетъра.

Разпространявани изцяло по имейл, бюлетините са отличен избор за синтезирано информиране, независимо къде се намираме и с колко ограничено време разполагаме.

Отваряме електронната си поща, „хвърляме по едно око“ за няколко минути и готово – зареждаме се с нови знания и енергия за предстоящия ден.

tehnologichen-svqt-newsletter-informaciq

Нюзлетърите се четат бързо и лесно, на един дъх. Те, по своята същност, не съдържат нищо излишно или натоварващо – само най-важното, тук и сега!

Нюзлетърите информират пълноценно.

Самият факт, че се нарича „нюз“ – „летър“ (в директен превод „новинарско писмо“), би трябвало да ви издава много по отношение на същността им.

Бюлетините имат за цел накратко, но и напълно прецизно, да ви предоставят някои от най-съществените новини, които биха ви били интересни и полезни.

Защо е нужно да прекарвате часове наред сред новинарски сайтове, пред телевизионния екран, слупайки радио или четейки вестници? Това малко или много натоварва.

Отлична алтернатива на това е да получите интересно, синтезирано и концентрирано съдържание, което да прегледате за миг. Кое избирате?

Нюзлетърите дават ценни съвети.

Освен класическото представяне на новини, повечето нюзлетър предложения имат и специални секции, свързани с даване на полезни съвети, идеи и насоки към аудиторията.

grit-news-2

Това е доза персонализираност на съдържанието – всеки може да открие себе си там, всеки може да си вземе нещичко от броя.

В бюлетините може да открием идеи за пътешествия, съвети как да се грижим за физическото или менталното си здраве или дори предложения за книги, филми, песни, на които несъмнено трябва да се насладим. И всичко това в един кратък имейл!

Нюзлетърите често имат и добавена стойност.

Освен основните новини, които са задължителен фрагмент в нюзлетърите, и полезните съвети, които допълните допринасят за качеството и полезността им, много издания все пак са запазили и доза вдъхновение от „рекламната ера“ на бюлетините.

По-просто казано, нюзлетърите са ексклузивно съдържание, което се доставя директно при нас и от което можем да извлечем множество действителни привилегии. Това може да са кодове за намаления в определени магазини, предварителна информация за промоции и много, много други.

Така отново стигаме до идеята за персонализиране. Четем интересно и вълнуващо съдържание, след което дори можем да спечелим от това. Какво по-хубаво?

Нюзлетърите разширяват кръгозора ни по начини, които може би не очакваме.

newsletter-email-krugozor-znaniq-mreja

Освен основни теми, които са разпространени в класическите медийни канали, нюзлетърите често разглеждат и някои по-нишови новини и съдържания.

С други думи, благодарение на тях, излизаме от сивото ежедневие и действително можем да научим нещо ново, обогатявайки съзнанието си.

Разбира се, съществуват и издания, които се концентрират изцяло върху конкретни, много нашумели теми. Но дори и там съществува дозата на анализ и персонализираност при поднасянето, които определено ще ви впечатлят…

Кой български нюзлетър заслужава изключително внимание?

GRIT.bg е един от първите нюзлетъри у нас, а съдържанието му не спира да ни вдъхновява. Той се разпространява отново изцяло по имейл и се доставя в пощенските кутии веднъж седмично, всеки петък в ранните сутрешни часове.

grit-banner-shy-2

В GRIT.bg откриваме всичко това, което прави нюзлетъра истински стойностен – вълнуващи, актуални новини, много полезни препоръки и съвети и страхотни интервюта с вдъхновяващи личности.

[Total: 0   Average: 0/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2022 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Notino Popup