Сега Четете
32 Невероятни Идеи За Подарък За Кръщене
gaziro-napitki-v-domashni-usloviya-banner

32 Невероятни Идеи За Подарък За Кръщене

idei-za-podaruci-za-krushtene-osnovna

Кръщенето е ценен обичай и свещен ритуал за всяко християнско семейство и се организира с много внимание и любов!

Именно затова, подаръците за бъдещето християнче също трябва да са подбрани с финост, прецизност и старание…

Бъдете креативни и практични в избора си!

Е, наясно сме, че това не е никак лесна задача, но пък сме и сигурни, че можем да ви помогнем значително…

В тази статия сме ви представили някои от най-добрите идеи за подарък за кръщене, които несъмнено ще ви впечатлят и вдъхновят!

 

Това е най-класическият и универсален избор за подарък за кръщене, подходящ както за най-малките бъдещи християни, така и за по-големите сред тях. Кръстчето носи със себе си специфична, религиозна енергия, която отразява пречистената душа и вярата. То задължително трябва да е изработено от злато или да е със златно покритие – символ на сила и просперитет.

Това също е традиционен избор за подарък за кръщене, носещ със себе си символиката за Божествената закрила и подкрепа. Съветваме ви, особено при кръщаването на малко дете, да подберете икона с дизайн с обков от благороден метал (злато или сребро) – пожелание за здраве, благоденствие и успех.

Подаръчните кошници определено са интересен и оригинален избор. Те са поднесени винаги стилно и луксозно и се отличават с обемен и практичен, богат на дарове, дизайн, съдържащ всичко най-нужно за кръщаването на бъдещото християнче.

Това е оригинален, ценен и много специален подарък, носещ със себе си поличба за късмет и просперитет. Символичната монета, изработена от благороден метал, ще бъде своеобразен амулет за здраве, щастие и благоденствие на младото християнче, а ликът върху нея – образ на всевисшата сила и подкрепа.

Сувенирите също са много специален подарък за кръщене, тъй като носят със себе си специална енергия, заредена с пожелания за чист и красив живот. Те са интересен избор и се предлагат се в наистина голямо разнообразие от дизайни, съчетаващи в същността си различни послания.

Ако бъдещото християнче все още е малко бебе, този подарък определено е страхотен избор, с който ще се отличите. Дрънкалката, особено ако е с покритие от благороден метал, ще бъде не само практично допълнение към живота на детето в идните месеци и години, но и ще остане негов ценен спомен от детството.

Това определено е един от най-популярните и традиционни избори за подарък за кръщене у нас. Той е вдъхновен от стари поверия и вярвания, според които, ако детето е захранено със сребърна лъжичка, то ще бъде здраво, силно и защитено от злите сили, което, от своя страна, ще му осигури щастлив живот и благоденствие.

Това е много специален и стилен подарък за кръщене, който определено носи със себе си красиво послание – „Колекционирай специалните си моменти!“. В него, първоначално родителите му, а след години и кръщелничето, ще могат да съхраняват различни вещи, които са ценна част от неговия живот.

Детският дневник също е с много лично значение и несъмнено е оригинален избор за подарък за кръщене. В него майката и бащата на бъдещето християнче, ще могат да вписват най-специалните мигове от живота на своето дете, с което да запазят тези спомени живи завинаги.

Какво по-хубаво от това да можеш да проследиш детството си в снимки? Персонализираният фотоалбум определено е специален подарък за кръщене, който ще има висока стойност за бъдещото християнче след години. А докато то порасне, семейството му с лекота ще може да съхранява красиви фотографии от най-специалните за него моменти, аранжирайки ги с внимание и любов.

Това е интересен и много специален подарък за кръщене. Кутийките за първо зъбче и косичка се предлагат в богато разообразие от дизайни и определено са много практичен избор, с който да зарадвате родителите на новото християнче, на които тепърва им престои да виждат как детето им се развива и расте.

Това е луксозен подарък, който също носи в себе си дълбока символика, още от стари времена. Според вярванията и преданията, ако новото християнче се разресва редовно със сребърна четка или гребен, животът му ще е изпълнен с красота и благоденствие и ще е също толкова лек и фин, колкото бебешка коса.

Това е оригинален, интересен и всъщност много практичен подарък за кръщене. Той несъмнено ще бъде наистина красиво допълнение към домашния интериор, докато същевременно ще съхранява в себе си важна и ценна документация (акт за раждане, сертификат от кръщене и т.н.).

Определено този подарък за кръщене е много интересен и отличителен. Той е специален и персонализиран и ще внесе красиви и щастливи емоции в семейството на младото християнче. В него, те ще могат да направят отливка от отпечатъците на своето дете и да съхранят ценен спомен от неговото детство завинаги.

Гривничките определено са универсален подарък за кръщене. Те могат да бъдат изработени от най-разнообразни материали и да носят различни послания със себе си. Изключително популярни през последните години, например, са гривните тип „амулет“, съставени от скъпоценни камъни. Те носят със себе си символика за висша закрила и грижа и се подаряват на младото християнче с пожелание за здраве, щастие и благоденствие.

Медальоните също са много специален подарък за кръщене, носещ символична сила в себе си. Изработени от благородни метали, те са заредени със силна енергия, която, според Древни вярвания, отблъсква злите сили и привлича към себе си здраве, спокойствие и богатство.

Кръщенето е ритуал, при който детето се пречиства от греховете си и започва нов живот, опован на християнската вяра. В този момент, то става много крехко и чисто и лесно може да бъде урочасано, дори и от тези, които му мислят само добро. Именно затова, червеното конче против уроки е ценен и специален подарък, който несъмнено ще му бъде полезен в дните занапред.

Това е много съвременен и интересен подарък за кръщене, който обаче все повече добива популярност у нас. Капанът за сънища се подарява с поличбата за чисти помисли и спокойствие и е много добър избор при кръщаването не само на малки деца, но и на по-големи хора.

То носи със себе си символиката на сигурността, мекотата и спокойствието. Подарявайки одеялце на кръщене, вие пожелавате на новото християнче топлота, закрила и защита, която да му осигури крепко здраве и благоденствие в дните му занапред.

Това е класически български традиционен подарък за кръщене, носещ със себе си специално послание – „Здравето и щастието са там, където е домът!“. Бродираните носни кърпички могат да бъдат аранжирани с най-разнообразни мотиви и имат една основна задача – да предпазват младото християнче от злите сили.

Дрешките са може би най-разпространеният подарък за кръщене. В зависимост от възрастта, пола и потребностите на новото християнче, вие може да го дарите с прекрасно и специално облекло, с което да започне на чисто новия си, опован на вярата, живот.

Обувките са също толкова популярен подарък, колкото и дрешките. Когато избирате обувки отново трябва да се съобразите с нуждите и характерностите на кръщелничето, за да му осигурите комфорт и красиви, спокойни мигове с лекота.

Касичката е много интересен и определено изпълнен с дълбока символика подарък за кръщене. Тя се подарява винаги с пусната монетка в нея и носи със себе си специално пожелание за богатство, благоденствие и пир в живота на младото християнче занапред.

Химикалът, подарен на кръщене, макар и да е доста нестандартен избор, също се отличава със своя собствена харизма. Той носи със себе си пожелание за учение, знание и развитие, докато същевременно определено се отличава със своята оригиналност и стил.

Свещтта е символ на надеждата и огъня на живота. Тя е класически и много популярен подарък за кръщене, който може да поднесете изцяло самостоятелно или в комбинация с голям букет или икона.

Както може би сте забелязали, по-голямата част от подаръците за кръщене, са дълбоко символични. Е, подаряването на дърво, също носи дълбоко послание – пожелание за дълъг и пълноценен живот. То е страхотен и оригинален избор за подарък, особено ако новото християнче живее в къща с двор, в който да може да го засади.

Това е много популярен и отличителен подарък, вдъхновен от приказките. Вечните рози носят символиката за безкрайния живот, изпълнен с нежност и красота. Те определено са прекрасен избор, който освен ценен подарък със специална поличба, ще бъде и свежо допълнение към семейния уют в дома на младото християнче.

Плюшената играчка несъмнено ще бъде вълнуващ, специален и интересен подарък за бъдещото християнче, който определено ще стане негов незаменим другар в игрите. Този тип подаръци несъмнено са универсален, но винаги правилен избор, особено ако кръщелничето е все още малко бебе.

Дървените играчки, пък, освен много интересни, в повечето случаи са и много полезни. Те най-често са образователно насочени и ще бъдат добър и практичен възпитателен помощник на родителите на новото християнче.

Това е класически и винаги впечатляващ подарък, който несъмнено ще остави ярък спомен в съзнанието и сърцето на младото християнче. Музикалната кутия определено е оригинален и много интересен избор, който ще научи детето на любов към музиката и ще бъде до него и в игра, и в сън.

Тук, както и при химикалката, приложението на подаръка не е все още толкова директно, колкото може би ви се иска, но пък определно носи със себе си специална символика. Подарявайки енциклопедия или книга на младото християнче, вие ще му наречете любов към знанието и учението и ще го орисате с чисти помисли и остър ум.

А, ако желаете да отбележите този специален миг в живота на детето по наистина отличителен и запомнящ се начин, бъдете оригинални и му подарете собствена звезда. Така, то завинаги ще има свое малко кътче от Вселената, посветено изцяло на деня, свързан с неговото ново начало, оповано изцяло на християнската вяра.

krushtavane-na-dete

Това са нашите специални предложения за подаръци за кръщене, които, надяваме се, са ви били интересни и полезни!

Някои от тях са по-традиционни и свързани с дълбоки вярвания и предания, докато други са по-съвременни и оригинални.

Но независимо какъв избор ще направите, ако е поднесен с чисто сърце, вярваме, че ще е най-добрия, тъй като несъмнено ще донесе щастлива поличба на младото християнче!

[Total: 7   Average: 3.9/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2022 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Notino Popup