Сега Четете
8-те Най-Добри Очни Линии
kalibrado-noble

8-те Най-Добри Очни Линии

ochna-liniq-izbor

При избирането на очна линия има неща, които трябва да се вземат предвид. Освен това на пазара има толкова много и различни видове очни линии, че е важно да знаете какво търсите.  

Именно правилният избор на очна линия е най-важен за това гримът ви да изглежда добре и както искате.

Но как да направите информирана покупка на очна линия и кои са най-добрите продукти от този тип на пазара?

Именно с това ще ви помогнем в нашата кратка статия.

Първо ще ви представим някои от най-добрите очни линии на пазара, а след това ще ви представим разликите между различните типове очна линия и как да изберете най-подходящата за вас.

Течна очна линия с бързосъхнещи свойства, която може да допълни всеки грим – ежедневен или вечерен. Придава матиран силно подчертан черен цвят около очите за по-драматичен и съблазнителен поглед.

Очна линия под формата на молив – изключително лесна за нанасяне. Подчертава очите в черен опушен цвят и създава по-завършен и вид на всеки един грим.

Твърда очна линия от класически тип. За един по-завършен грим и цялостно по-драматичен и съблазняващ поглед. Дълготрайни резултати само с едно нанасяне. Хидратира кожата около очите и съхне бързо.

Тази очна линия подчертава всеки грим като гарантира много по-съблазнителен поглед. Има изключително наситен и интензивен цвят. Формулата е с бързосъхнещ състав и  напълно водоустойчива. Включен е и апликатор за точно нанасяне.

Очна линия под формата на гел за по-лесно нанасяне. Допълва всеки грим – вечерен или ежедневен и прави погледа по-драматичен. Интензивен и наситен черен цвят. Възможност за създаване на широка или тясна линия.

Продуктът има дълготраен ефект и е с водоустойчива формула. Подчертава и изразява всеки грим като гарантира по-съблазнителен и драматичен поглед. Цветът е интензивен и наситен. Създава тясна или широка линия.

Видове очна линия

Гел очна линия

За някои жени гел очната линия може да е по-трудна за нанасяне, но с това се свиква бързо. Струва си да изпробвате такава очна линия, особено ако предпочитате да си правите котешки очи.

Използването на гела става много лесно.

В комплекта обикновено има контейнер с очна линия и включен апликатор (обикновено четка). Ако прецените можете да използвате и собствен апликатор или четка.

ochna-liniq-razlichni-tipove

Гел очната линия ви дава възможност бързо да направите чиста и прецизна линия около очите. Можете да използвате различни четки и апликатори според това какви резултати искате да постигнете.

Кремавата консистенция на гел очната линия я прави лесна за нанасяне и контролиране.

Като недостатък можем да споменем, че гел очната линия изсъхва сравнително бързо, което може да е проблем – особено ако направите грешка при нанасянето й.

Също така трябва да почиствате апликаторите и четките си след всяко ползване, което за някои жени е поредното досадно задължение.

Течна очна линия

Течната очна линия е идеална за създаване на изчистени линии с едно движение. С нея може да се постигне особено деликатен и прецизен контур около очите.

Продуктът се предлага в различни форми, но най-често се среща под формата на маркер с писец за нанасяне (апликатор). Така бързо и лесно можете да нарисувате формата, която търсите и след това да запълните празното пространство.

ochna-liniq-mneniq-izbor-komentari

Тънките апликатори на течните очни линии позволяват да се правят много фини и ненатрапчиви линии. Тъй като при повечето продукти от този тип апликаторът е вграден, не ви трябват четки и други подобни.

Като недостатък можем да споменем, че течната консистенция на очната линия може да направи изчистените и прецизни линии по-трудни за постигане.

Също така ако не внимавате при нанасянето може да се поизцапате.

Твърда очна линия (молив)

Моливът за очи има класически статут за повечето дами. С него се постига по-опушен вид около очите.

nanasyane-na-ochna-linia

Използването на този вид очна линия става изключително лесно – буквално рисувате с молив. Просто следвайте контурите около очите и след това разнесете леко за по-равномерно нанасяне.

Моливът за очи е идеален за ежедневен грим – не изглежда пресилено, особено ако е разнесен добре.

Като недостатък трябва да споменем, че тъй като твърдата очна линия е под формата на молив – то той трябва да се остри, а това може да бъде неприятна и досадна задача. Просто се стремете да не го изостряте прекалено много, дори когато искате тънки линии, тъй като само една грешка при нанасянето и може да изпитате неприятна болка и дискомфорт.

Оценете ни!
5

Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2024 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.