Сега Четете
17-те Най-Добри Козметични Адвент Коледни Календари за 2020

kalibrado-noble

17-те Най-Добри Козметични Адвент Коледни Календари за 2020

koledni-kozmetichni-kalendari-2020

Коледа наближава! А с нея идва и безценното празнично вълнение

А какво по-хубаво от това да отброите дните до този светъл празник по неповторим, изпълнен с изненади начин?

Е, коледните календари определено ще ви осигурят красиви емоции с лекота…

Направете зимата си още по-вълшебна и специална!

В тази статия сме ви запознали с всичко най-важно, което трябва да знаете и да имате предвид при покупката на празничен календар..

Също така, сме ви представили и някои от най-добрите предложения за козметични коледни календари на пазара в момента, които сме сигурни, че наистина ще ви впечатлят!

Този коледен календар с отличителен дизайн определено ще ви впечатли. Той крие в себе си 25 празнични изненади (козметични аксесоари и продукти за лице, тяло и коса) на обща стойност над 450 лв.

Този коледен календар с вълшебен дизайн ще направи дните ви преди Коледа още по-красиви и вълнуващи. В себе си той съдържа 24 изненади (продукти и аксесоари за тяло, лице и коса), чиято обща стойност надхвърля 190 лв.

Това е луксозен коледен календар със стилен дизайн, който определено ще ви пренесе с лекота в магията на празника. Той съдържа 25 изненади (козметика за лице, коса и тяло, грим-продукти и аксесоари), с обща стойност над 290 лв.

Този коледен календар с изключителен дизайн ще изпълни предпразничните ви дни с красиви емоции. Той крие в себе си 24 вълнуващи изненади (грим-продукти и козметика за лице и тяло), които със сигурност ще ви пленят.

Този коледен календар определено ще впечатли тези от вас, чиято страст са парфюмите. В него се съдържат 24 луксозни изненади (дамски и мъжки парфюми), които ще направят дните ви до Коледа още по-специални.

Този коледен календар с изключително стилен и изискан дизайн е съставен от 25 изненади (лимитирани грим-продукти и аксесоари), които определено с лекота ще ви пренесат в магията на празника.

Какво е Коледа без прекрасни ухания? Този коледен календар несъмнено ще ви осигури неповторим коледен дух, тъй като е съставен от 25 вълшебни, ароматни изненади (луксозни свещи), които със сигурност ще обикнете.

Този коледен календар с магичен дизайн крие в себе си 24 фантастични изненади (стандартни и лимитирани козметични продукти и празнични аксесоари) от една от най-популярните и любими дрогерийни марки.

Този коледен календар с красив, празничен дизайн е съставен от 24 изненади и определено ще подари на тялото ви луксозна, висококачествена и изпълнена с коледно настроение козметична грижа.

Това е висококачествен коледен календар с нежен, зимен дизайн. Той съдържа в себе си 24 изненади (лакове и козметика за нокти, грим-продукти и аксесоари), които определено ще са ви полезни и с лекота ще ви пренесат в магията на Коледа.

Този коледен календар с невероятен дизайн съдържа в себе си 24 луксозни изненади (грим-продукти, козметика за коса и кожа и аксесоари), които ще изпълнят предпразничните ви дни с много вълнение и красиви емоции.

Ако обичате да имате винаги красива и отличителна визия, то този коледен календар определено е страхотен избор за вас. Той съдържа в себе си 12 продукта за устни (3 гланца, 2 балсама и 7 червила), които със сигурност ще ви впечатлят.

Този коледен календар със стилен празничен дизайн е съставен от 12 изненади (продукти за коса,лице и тяло), които определено ще ви осигурят пълноценна и висококачествена празнична козметична грижа.

Ако сте почитатели на скандинавската козметика, то този коледен календар е страхотен избор за вас. Той крие в себе си 24 изненади (грим-продукти и козметика за лице и тяло), които със сигурност ще харесате.

В този коледен календар с кокетен дизайн ще откриете 12 вълнуващи изненади (най-популярните грим-продукти на марката „Benefit“), с които съвършената ви визия е винаги гарантирана.

Този коледен календар с невероятен празничен дизайн крие 24 висококачествени изненади (козметика за коса,лице и тяло), които ще ви донесат красиви емоции и вълшебно коледно настроение.

Този коледен календар с изискан и стилен дизайн определено ще изпълни предпразничните ви дни с лукс. В себе си той крие 24 отличителни изненади (козметика за коса и кожа и парфюми), които несъмнено ще ви впечатлят.

 

Какво трябва да знаете за козметичните коледни календари?

Козметичните коледни календари, още наричани „адвент календари“, са красиви празнични кутии с прозорчета, в които се крият разнообразни изненади.

Те най-често са съставени от 12 или 24 разделения и съдържат в себе си наистина богата палитра от подаръчни продукти – гримове, козметика за коса и кожа, аксесоари, та дори и лакомства..

koledni-iznenadi-kozmetika

Идеята на този тип календари е да отброите оставащите дни до Коледа по по-интересен и вълнуващ начин, отваряйки по едно прозорче с изненада всеки ден..

Виж Също
produkti-za-burz-rastej-na-kosata-osnovna
7 от Най-Ефективните Продукти за Бърз Растеж на Косата

Така определено ще изпълните предпразничните си дни с вълшебство и радост!

А и честно казано.. ще спестите пари!

Това е така, тъй като цената на адвент календарите, често, е доста по-ниска от общата стойност на продуктите, събрани в тях.

Практични и зареждащи с коледно настроение – това са те!

С тях определено ще си осигурите прекрасни и щастливи предпразнични моменти с лекота..

Как да подберете най-подходящия козметичен коледен календар за вас?

advent-kalendar-koleden

Бъдете прецизни в избора си!

Наясно сме, че много от вас закупуват коледен календар най-вече заради вълнението около него и не желаят да знаят какво точно е неговото съдържание.

Но дори и в такъв случай, удовлетворението ви от изненадите също е от изключителна важност.

Именно затова, все пак, ви съветваме да подберете предложението, чиято цялостна тематика отговаря най-точно на вашите интереси и очаквания..

Ако желаете да се сдобиете с повече продукти за грижа за кожата, например, подберете календар на марка, специализирала дейността си именно в това.

Ако, пък, повече обичате гримовете, не се колебайте и заложете на предложение от голям козметичен бранд.

koledna-atmosfera-grimove-svetlini

Информирайте се за качеството!

Хубаво е да се запознаете по-подробно с определена марка преди да закупите календара й.

Така ще сте сигурни, че подбирате наистина качествени продукти, които ще ви осигурят не само щастие, но и здраве..

Също така, колкото и да обичате изненадите, това да имате някаква по-конкретна представа относно съдържанието на календарите има само добри ползи за вас..

Именно затова, голяма част от марките съставят списък на продуктите, съдържащи се в календарите им..

През последните години, обаче, все по-популярен и надежден начин да се запознаете по-отблизо с различните козметични коледни календари, е да проследите прякото мнение на различни лица за тях в социалните медии..

Ето, например, в това свое видео, влогърът Ади Методиева, е споделила с вас своите първи впечатления от адвент календар на козметичната марка „Douglas“, с което показва подробно какво съдържание и качество може да очаквате при покупката му.

И естествено, не на последно място, слушайте сърцето си!

Подберете този продукт, който ви кара да се вълнувате..

Именно в това се крие и цялата магия на коледните празнични календари!

Да, определено, внимателното проучване за това кой е най-правилният избор за вас има ключово значение за удовлетворението и здравето ви..

Но ако искате да си осигурите наистина наситени на емоции, специални мигове, трябва да се вслушате и в интуицията си!

[Total: 3   Average: 5/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2020 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Нагоре