Сега Четете
Мечтаното Gender Reveal Party – Организация Стъпка по Стъпка
gaziro-napitki-v-domashni-usloviya-banner

Мечтаното Gender Reveal Party – Организация Стъпка по Стъпка

itsaboy

Въпросът за пола на бебето е сред най-често задаваните, които бъдещите родители чуват, и който вълнува силно както тях, така и най-близките им хора.

Разбира се, че това не е от голямо значение и щастието от самата бременност е най-важно, но разбирането на пола на бъдещето дете може да бъде много вълнуващ момент!

Неслучайно от дълги времена та чак до днес се практикуват всевъзможни алтернативни трикове, които да разкрият пола на бебето предварително.

Точно тези придружаващи бременността весели емоции правят партито за разкриване на пола на бебето така актуално и предпочитано от бъдещите родители.

Празникът обикновено се провежда по време на бременността, за да се обяви пола на очакваното бебе пред семейството и приятелите.

gender-reveal-podaratsi

Полът на бебето се разкрива чрез различни креативни средства, като разрязване на торта, пукане на балони или пускане на цветен дим или конфети, а основната цел е цветът- розов или син, да разкрие така очакваната новина.

Партито обикновено се организира от самите бъдещи родители, но в някои случаи член на семейството или приятел изненадва дори тях, знаейки новината предварително.

Ето как, стъпка по стъпка, да организирате партито по най-вълнуващия начин, както ви се иска…
 

1. Изберете дата и място!

Идеалното време за gender reveal party обикновено е между 18-20 седмица от бременността, тъй като тогава полът на бебето обикновено може да се определи чрез ултразвук.

Изберете място, което е свободно на желаната от вас дата и час.

Имайте предвид, че може да се наложи да резервирате място доста по-рано, за да сте сигурни, че събитието ще се случи по план.

Помислете за броя на гостите, които планирате да поканите особено тези, които може да пътуват, за да присъстват. За да е удобно изберете дата и място, които са подходящи за повечето от вашите гости.

Обикновено партитата са тематични, така че можете да обвържете вашата генерална идея и тема на партито с мястото.

Например, ако си представяте парти с плажна тематика, защо не го организирате на плаж или крайбрежно място?

Партито, организирано в градината е често срещан вариант и може да си пасне чудесно с горска тематика.

Вземете предвид и метеорологичните условия по време на партито…

Уверете се, че времето е подходящо за избраното местоположение и имайте резервен план в случай на лошо време.
 

2. Не пропускайте декорацията и дрескода…

Декорацията е сред основните елементи на партито за разкриване на пола на бебето, които го правят толкова вълнуващо.

Украсата разбира се е съобразена с повода и обикновено се разделя на два цвята, които се разполагат на противоположни места и се превръщат в чудесен кът за снимки.

Не забравяйте, че цветовете са в основата на партито и би било впечатляващо да изпъстрите избраното място в ярки цветове.

Много агенции предоставят възможност за професионална украса, но с повече въображение и креативност вие също може да сътворите вълшебно място, което да остави красиви спомени в сърцата на вас и вашите близки.

Най-често срещаните елементи от декорацията са следните…

Балони!

Какво е парти без балони? Бихте могли да създадете зашеметяващ гирлянд от балони, като използвате розови и сини балони и ги поставите в зоната за снимки.

Балоните предлагат широка възможност да развихрите въображението си и често се използват и за най-важният елемент от събитието- разкриването на пола.

Кът за снимки!

Добра идея е да изберете свободен кът за снимки, в който украсата да е най-привличаща.

Постерите с надписи са закачлив елемент, който впечатлява близките. Закачете банер с надпис „Той или тя? Нека разберем!“ или “Познай: Момче или момиче?”

Можете да подготвите и забавни реквизити като мустаци, панделки и вратовръзки, които гостите да използват в снимки и видеа.

Десертна маса!

Паралелно с къта за снимки е добра идея да включите отделна десертна маса с тематични розови и сини кексчета, бонбони и бисквити.

Можете да намерите професионални сладкари, които да изпълнят желанията ви до най-малкия детайл, но и сами бихте могли да оцветите домашно приготвени бисквитки в желания цвят.

gender-reveal-girl

Дрескодът може да подобри цялата обстановка и да направи снимките много по-открояващи.

Предварително насърчете гостите на събитието да носят дрехи или аксесоари в розово или синьо, с което да изразят предположението си за пола на бебето.

Друга креативна идея, която е предпоставка за необикновена фотосесия в е да помолите гостите си да се облекат изцяло в бяло, с изключение на родителите, които ще са облечени в розово и синьо, за да представят пола на бебето.

 

3. Поканете любими хора…

Имайки предвид, че организирате празненството, за да зарадвате и изненадате близките ви хора– семейство, приятели, роднини, е добра идея да отделите време да ги поканите по подходящ начин.

Изпратете поканите около 4-6 седмици преди датата на партито!

Така ще дадете на гостите достатъчно време за планиране и отговор. Можете да изберете да изпратите покани по имейл, социални мрежи или чрез класическия и най-сантиментален начин- на хартиен носител.

Уверете се, че сте включили всички важни подробности като дата, час, местоположение и дрескод.

Добра идея е поканите да отговарят на общата тема и атмосфера на партито.

Можете да изберете цветен дизайн с розови и сини детайли или по-минималистичен такъв с неутрални цветове.

Не забравяйте да бъдете ясни и кратки в поканите си и включете цялата важна информация, която бихте искали гостите да знаят.

 

4. Забавлението е на първо място!

В цялата суматоха и притеснение по организиране на партито, може да забравите, че основната му идея е да прекарате щастлив ден с най-близките си хора.

Помнете, че всички гости ще дойдат с идеята да ви уважат и да празнуват в чест на вас и бъдещето бебе.

Бъдете спокойни и усмихнати, като по този начин ще предразположите и гостите, които ще си прекарат добре, виждайки ви щастливи.

itsagirl

В случай, че някой детайл не се получи така както сте го планирали си припомнете, че последната мисъл в главата на гостите ви е организацията.

Те са тук, за да се забавляват, а това ще се случи най-лесно чрез тематични игри…

Игра с имена на бебета…

Накарайте гостите да напишат своите предложения за пол и име на бебето на лист хартия и ги съберете в буркан. След това, по желание, родителите могат да ги разгледат и да прочетат най-интересните предложения на глас пред групата.

Бебешко фото предизвикателство…

Помолете гостите да донесат свои бебешки снимки и накарайте всички да познаят кой кой е. Човекът с най-много верни предположения печели награда.

Игра за смяна на пелени…

Разделете гостите на отбори и ги накарайте да се състезават, за да видите кой може най-бързо да смени правилно пелените на бебешка кукла.

Тест за вкус на бебешка храна…

Завържете очите на гостите и ги накарайте да опитат различни видове бебешка храна, за да видите дали могат правилно да познаят вкуса. Вие също не забравяйте да се забавлявате с игрите и да ги направите приобщаващи и ангажиращи за всички гости…

 

5. Моментът на истината…

Тъкмо когато гостите са хапнали от вкусните сладкиши и се забавляват с игри настъпва моментът на истината.

Има много различни и креативни начини да разкриете пола на бебето, а основната идея е да откроите въпросния цвят– розов за момиче и син за момче.

gender-reveal-party

Изберете метод, който е в съответствие с общата тема и атмосфера на партито. Ето кои са най-популярните и интересни начини…

Разрязване на тортата…

Бъдещите родители могат да разрежат торта, като цвета на блатовете вътре, могат да издадат пола на бебето.

Пукане на балон…

Друг често използван метод е бъдещите родители да спукат балон, пълен с розови или сини конфети, за да разкрият пола на бебето.

В специализираните магазини за декорация ще откриете точните обемни балони за целта.

За да създадете момент на напрежение насърчете гостите да броят с вас преди да спукате балона.

Разкриване чрез цветен пушек на открито…

Още един впечатляващ начин да разкриете пола на бебето и да създадете невероятни снимки е да използвате димка в син или розов нюанс.

Ако ви е трудно да откриете идеалната изненада с пушек, можете да заложите и на сходен вариант, но с конфети.

Разкриване чрез пинята…

Забавен и ангажиращ, както гостите, така и родителите начин.

Родителите и приятелите могат да се редуват да удрят пинята, докато тя се отвори и разкрие цвета на конфетите вътре.

Изненадваща кутия…

Бъдещите родители могат да отворят голяма картонена кутия, от която да излетят розови или сини балони с хелий, които представят пола на бебето.

 

6. Запечатайте емоциите…

Фотосесията и правенето на снимки на бебешкото парти е чудесен начин да запечатате спомени и моменти от събитието, към които бъдещите родители и гости ще могат да се връщат и радват дори след години.

Всеки момент е емоция!

Снимките са чудесен начин да споделите преживяването с разкриването на пола с приятели и семейства, които не са успели да присъстват на събитието.

Разбира се, снимките могат да се използват и като благодарствени бележки или публикации в социалните мрежи, за да изразите благодарност и да споделите вълнението от разкриването на пола с вашите приятели.

razkrivane-na-pola

Най-хубавото на фотосесията е, че можете да подарите част от снимките на гостите като ценен жест.

Можете да създадете цифров фотоалбум или да отпечатате снимки, към които да добавите благодарствени бележки и да подарите самостоятелно или като допълнителен подарък.

Това може да бъде особено приятна изненада за гости, които са пътували голямо разстояние, за да присъстват на партито или пък за близки, които са изиграли специална роля в организирането и планирането на събитието.

Не забравяйте да се консултирате с гостите си предварително, за да се уверите, че се чувстват комфортно тяхната снимка да бъде споделена.

При всички случаи, усмихнатите и забавни снимки ще ви носят мило настроение дълги години, всеки път щом ги погледнете.

 
А за да се насладите напълно на събитието, разгледайте ценните помощници, които селектирахме и с които ще организирате истински запомнящо се парти…

Тематични балони за декорация на парти за разкриване на пола на бебето. Тези балони ще допълнят чудесно украсата и ще направят всеки кът, подходящ за снимки.

Най-сладкият начин бъдещите мама и тати да разберат или съобщят пола на своето бебче! Ако блатът е син – значи е момче, ако пък е розов – значи красавицата е на път. Тортата е с пълнеж от розови или сини блатове в комбинация с домашно приготвен бял млечен крем.

Комплект от 20 стикера, подходящи за декорация на партито, посветено на бъдещето ви дете. С тях можете да създатете креативни игри и да декорирате малки подаръци или сладкиши за гостите.

Тематична игра за парти, която едновременно ще обогати декорацията и ще развесели гостите ви. С помощта на стикери всеки може да гласува за предположението си. Дали приятелите ви имат невероятно шесто чувство?

Изненадайте гостите си като разкриете пола на бъдещето си бебче с помощта на цветни конфети. Не само че създават желания съспенс, но и са чудесен детайл, който ще оцвети снимките ви.

Оценете ни!
5
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2024 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.