Сега Четете
6 Качествени и Евтини Комплекти Мебели за Кухня
gaziro-banner

6 Качествени и Евтини Комплекти Мебели за Кухня

kuhnensko-obazvejdane-shkafove-plotove

Кухнята определено е сред най-специалните кътчета във всеки един дом – символ на семейния уют.

Тя е пряко отражение на домакинството и има ключова роля в живота на семейството.

А, несъмнено, за да приготвяме храната си винаги с внимание, спокойствие и любов, се нуждаем от красиво декорирана и прецизно обзаведена атмосфера около нас…

Така, че, ако все още сте в търсене на перфектната кухненска мебелировка, ние можем да ви помогнем в избора и то значително облекчавайки вашия бюджет…

Тук сме подбрали някои от най-качествените и изгодни мебелни комплекти за кухня на пазара в момента, които със сигурност ще ви впечатлят…

Също така, сме формулирали и някои ценни съвети, благодарение на които ще направите най-добрия избор за вашия дом с лекота!

Това е практичен, висококачествен комплект мебели за кухня с нежен дизайн.Той е съставен от 7 части с ламинирано ПДЧ-покритие и фина стилистика в дъбови крафт нюанси.

Този комплект мебели за кухня се отличава с луксозния си дизайн с гланцирано покритие. Той е съставен от 2 части – горни и долни шкафове, с удобен и практичен механизъм.

Този изключително функционален и компактен модулен комплект мебели за кухня, съставен от 6 части с модерен дизайн в светли дъбови нюанси, несъмнено ще изпълни атмосферата около вас със свежест.

Ако сте ценители на вниманието към детайла и естетиката, то този мебелен комплект за кухня определено ще ви впечатли. Той е съставен от 2 части с термоустойчиво гланцирано ПДЧ-покритие.

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...
Изпратихме код за отключване на вашия e-mail адрес.
Въвели сте грешен код!

Този комплект мебели за кухня с класически дизайн със сигурност ще бъде страхотно допълнение към интериора на всеки дом. Той е съставен от 7 части в топли дъбови нюанси.

Ако желаете да внесете не само уют и комфорт, но и изисканост и стил в кухнята си, този мебелен комплект определено е идеален избор за вас. Той е съставен 7 части с ламинирано ПДЧ-покритие в кремави дървесни нюанси.

 

Какво трябва да имате предвид при обзавеждането на кухнята си?

Кухнята отдавна не е просто кътче, в което се приготвя семейната трапеза.

Тя е мястото, на което се създават и предават традиции, а семейството се сплотява.

Запомнете – домът без кухня не е дом!

А за да ви осигурява спокойствие и комфорт във всеки един момент, кухнята трябва да е добре аранжирана със свеж и семпъл, но наистина функционален дизайн..

krasiv-dizain-kuhnya-sempla-semeistvo

Това означава, че при избора си, трябва да откриете този кухненски стил, който отговаря най-добре както на вашия личен вкус, така и на условията, с които разполага дома ви..

Обзаведете кухнята си с внимание и старание, за да изпълните ежедневието си с хармония и уют!

Класическите комплекти за обзавеждане на кухня са съставени от 2 основни части – шкафове и домакински плот, в различни дизайни. Това, обаче, никак няма да улесни избора ви, дори напротив…

Имайте предвид, че аранжирането на кухнята, в чисто инженерен план, е доста специфична задача.

Именно затова, на първо място, при избора на кухненска мебелировка, ви препоръчваме да си съставите точен и ясен план за нейното разположение.

Той трябва да е съобразен най-вече с условията на помещението, което ще обзаведете – размер, водопровод, електроподаване и интериорни специфики (прозорци,врати,комин).

И естествено – бъдете прецизни в избора си!

kuhnenski-boks-ednoredova-kuhnya

Наясно сме, че има наистина богато разнообразие от мебелни комплекти за кухня..

Именно затова, ви съветваме, да бъдете предвидливи в избора си и дори, при нужда, да се консултирате със специалист в областта.

Какъв вид кухня е най-подходящ за вашия дом?

Кухнята, съобразена изцяло с условията на помещението, в което е разположена, определено се отличава не само с хармоничен дизайн, но и с функционалност.

Съществуват четири основни вида кухни – едноредова, двуредова, Г-образна и П-образна.

Едноредовите кухни са изключително компактни.

Те са страхотен избор при аранжиране на по-малки кухненски помещения или при изграждане на кухненски бокс към всекидневната.

Едноредовите кухни най-често са съставени от два успоредно разположени модула (горни и долни шкафове) с ясно определени отвори за вграждане на абсорбатор, мивка, печка и хладилник.

Недостатък при тях е, обаче, че са с доста опростено устройство и за да са достатъчно функционални, се налага да бъдат декорирани с допълнителни етажерки или кухненски остров, например.

kuhnya-ednoredova-stil-dizain

Двуредовите кухни, пък, са доста практични.

Съветваме ви да заложите на такъв тип кухня, ако сте решили да аранжирате преходно помещение или коридор.

Двуредовите кухни са съставени от четири модула (2 горни и 2 долни редове шкафове), разположени огледално.

Недостатък при тях е, обаче, че са доста по-специфични относно вграждането на домакински уреди и мивка и изискват по-прецизен план в това отношение.

Г-образните кухни са изключително популярни през последните години.

Те са най-широкоразпространени и се отличават с изключително удобния си дизайн.

Този тип кухни са подходящи за аранжиране на стандартни по размер кухненски помещения, съчетани с трапезария или тераса.

Най-често Г-образните кухни са съставени от два до четири модула, които могат да бъдат разполагани свободно и самостоятелно, изцяло според условията на интериора.

Независимо от безспорните им предимства, обаче, този тип кухни не се препоръчват за аранжиране на по-големи помещения, тъй като „разпиляни“ в по-широко пространство, те могат да загубят практичността си.

П-образните кухни определено са най-класическият избор.

p-obrazna-kuhnya-funkcionalnost-i-stil

Те несъмнено са перфектни за обзавеждане на самостоятелни пространства и големи кухненски помещения.

Този тип кухни образуват перфектната домакинска среда, предоставяйки ви удобство, практичност и сигурност.

Най-често П-образните кухни са съставени от над четири модула с множество отвори за вграждане.

И тъй като знаем, че кухните с тази форма определено са впечатляващи за вас, искаме да ви уверим, че могат да бъдат комфортно аранжирани и в по-малки по размер пространства.

За целта, обаче, трябва да се консултирате допълнително със специалист-проектант, който да ви помогне да постигнете съвършения и оптимално удобен интериорен дизайн с лекота.

[Total: 2   Average: 5/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2022 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Notino Popup