Сега Четете
7 от Най-Добрите Червила за По-Плътни и Красиви Устни
kalibrado-noble

7 от Най-Добрите Червила за По-Плътни и Красиви Устни

osnovna-chervilo-surce

Червилото подчертава допълнително устните и им придава плътен и безупречен вид.

То е неизменна част от грима на всяка модерна жена.

Ако искате да имате красиви устни и да изглеждате зашеметяващо във всеки един момент, то ние сме тук за да ви помогнем да го постигнете…

В тази статия сме подбрали някои от най-впечатляващите предложения за червила на пазара в момента.

Също така сме формулирали няколко ключови съвета, с които да ви помогнем да изберете най-подходящото червило за вашите устни!

Това класическо бляскаво червило е идеално допълнение към всяка визия. То е с пълно покритие и придава на устните подхранен и хидратиран вид.

Ако искате да бъдете отличителни във всеки един момент, то това дълготрайно червило е идеалният избор за вас. То е с пълно покритие и сатенен завършек.

Това дълготрайно кремообразно червило прави устните по-плътни и меки. Въпреки матовия си завършек, то е със силно хидратиращ ефект и е подходящо за ежедневна употреба.

„Vernis À Lèvres“ е течно дълготрайно червило с бляскав завършек, което ще ви осигури винаги съвършена визия. Създадено на базата на технологията Shiny Thin Film, то е с лека, нелепкава и водоустойчива текстура.

Това матово пудрено червило е най-правилния избор за вас, ако търсите лека и дълготрайна свежа визия за ежедневието си. То е с кремообразна текстура и висока пигментация.

„Color Riche Ultra Matte“ е професионално дълготрайно полуматово червило с пълно покритие.  То е с бляскав завършек, който подсигурява допълнителен визуален обем на устните.

Това течно водоустойчиво червило с матов завършек е перфектно допълнение към всяка грим визия. То е дълготрайно, засъхва бързо и осигурява на устните по-плътен и здрав вид.

Как да изберете най-подходящото червило за вашите устни?

В днешно време пазарът е изпълнен с разнообразни предложения за червила във все по-красиви цветове, интересни текстури и луксозни опаковки.

Но за да направите най-правилния избор, когато търсите най-подходящото червило за вашите устни, трябва да се съобразите с няколко основни неща..

На първо място трябва да прецените кой цвят червило подхожда най-добре на вашия тон и подтон на кожата.

Ако закупите червило, което не отговаря цветово на характеристиките на вашата кожа, то визията ви няма да изглежда напълно безупречна и завършена.

chervila-magazin

Също така, трябва внимателно да подберете текстурата на червилото.

Устните ви имат своите специфики, съобразете се с тях!

За да е наистина дълготрайно едно червило и да изглежда зашеметяващо във всеки един момент, вие трябва да подберете това с най-подходяща текстура за вас.

Не забравяйте, че червилото, освен да ви прави по-красиви, има и функцията да предпазва и подхранва устните ви.

При избора на червило, задължително подберете това с най-изчистен и полезен за вас състав.

Кой цвят червило подхожда най-добре на вашата кожа?

За да подберете най-подходящия цвят червило за вас, трябва да сте наясно с това какъв е тонът на кожата ви и какъв е нейният подтон.

Тоналностите на кожата са многобройни, но за улеснение, могат да бъдат категоризирани в три групи: светъл, среден или тъмен тон.

Ако сте със светъл тон на кожата, най-подходящите цветове червило, с които ще изглеждате зашеметяващо във всеки един момент са по-топлите нюанси розово, ярко червено и прасковено.

chervio-cherveno-oranjevo

Ако сте със среден тон на кожата, то по-неутралните, бледо оранжеви и кафеникави нюанси червила, са най-подходящите за вас.

Ако, пък, тонът на кожата ви е тъмен, то определено по-плътните и наситени цветове са най-добрия избор за вас. Можете да подберете нюанси на лилавото, кафявото или тъмно червеното.

Подтонът на кожата също е от изключително значение при избора на червило. Има три основни групи : студен, топъл и неутрален подтон.

Най-лесно може да определите подтонът на кожата си като погледнете вените на ръката си.

Ако вените ви изглеждат сини, то вие сте със студен подтон на кожата.

Студеният подтон на кожата, аналогично, си отива и с по-студени розови, виолетови, винено червени и боровинкови нюанси червила.

ruka-chervilo

Ако, пък, вените ви изглеждат зелени, то подтонът на кожата ви определено е топъл.

Топлият подтон на кожата предразполага към по-меки цветове – бежаво, медено, прасковено, коралово.

Ако не можете да определите сини или зелени са вените ви, то значи сте с неутрален подтон на кожата.

Неутралният подтон е най-универсален. Той си подхожда с всички цветове червило.

Червило с каква текстура е най-подходящо за вашите устни?

За да изглеждате невероятно във всеки един момент, трябва да съобразите текстурата на червилото си със спецификите на вашите устни.

Класическите твърди червила със сатенен или бляскав завършек са плътни, наситени и подходящи за хора със сухи или нормално хидратирани устни.

chervila-zlatno-luks

Най-разпространената текстура червило за ежедневна употреба в момента е кремообразното червило. То е меко, хидратиращо и е подходящо за всички типове устни. Най-често кремообразните червила са в по-неутрални цветове със сатенен завършек.

През последните години популярност добиват и течните матови червила. Те са дълготрайни и водоустойчиви, но не са препоръчителни за ежедневна употреба от хора със сухи устни.

Разполагайки с тази информация, вие вече може да подберете най-подходящото червило за вас, с което устните ви да изглеждат плътни и красиви във всеки един момент!

[Total: 1   Average: 5/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2022 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Notino Popup