Сега Четете
9 Свещи, Които Определено Ще Изпълнят Дома Ви с Уют и Хармония

kalibrado-noble

9 Свещи, Които Определено Ще Изпълнят Дома Ви с Уют и Хармония

sveshti-u-doma-osnovna

Топлина, нежност и хармония – това са нещата, от които се нуждае всеки един човек в ежедневието си..

Е, декоративните и ароматните свещи могат да ви осигурят всичко това наведнъж и то с лекота!

Те създават около себе си винаги специална атмосфера, която фино може да изпълни всеки дом с красота и спокойствие, дори и през най-студените зимни дни и нощи…

Осигурете си пълноценни мигове на уединение и уют още сега!

Тук сме подбрали някои от най-интересните и висококачествени предложения за свещи на пазара в момента, които със сигурност ще ви харесат.

Също така, сме ви дали и някои ценни насоки, благодарение на които вярваме, че ще направите най-добрия избор за вас и вашия дом!

Това е компактна ароматна свещ с отличителен дизайн и свежо, сладникаво ухание. Тя е изработена от палмов восък и е с продължителност на горене до 3 часа.

Тази висококачествена ароматна свещ с ухание на орхидея и нежен, фин дизайн, е изработена изцяло от парафин и е с продължителност на горене до 34 часа.

Това е комплект от 30 чаени свещи с наситен ябълково-канелен аромат и продължителност на горене около 3 часа, които несъмнено ще направят домашната ви атмосфера изключително романтична.

Тази декоративна свещ без аромат определено ще внесе в дома ви уют и коледно настроение. Тя е с нежен, компактен дизайн и продължителност на пламъка около 35 часа.

Ако сте ценители на красотата и естетиката, то този сет свещи определено ще ви впечатли. Той е съставен от две декоративни восъчни свещи без аромат, отличаващи се с нежен орхидеен дизайн.

Това е ароматизирана восъчна свещ със свежо, меко ухание и интересен дизайн в бурканче, който я прави страхотен избор както за допълнение към домашния интериор, така и за подарък.

Тази ръчно изработена декоративна парафинова свещ с отличителен карвинг дизайн, вдъхновен от Барока, е с продължителност на горене над 25 часа и определено ще допълни домашния ви интериор със стил.

Това е декоративна стеаринова свещ без аромат с изключително красив, фино изваян и нежен дизайн, който ще изпълни обстановката около вас с романтика и нежност.

Това е изкуствена декоративна LED-свещ с класически дизайн и подвижен пламък, която определено ще внесе коледна топлина и уют в дома ви. Тя се захранва с батерии и излъчва топла, жълто-оранжева светлина.

 

Какво трябва да имате предвид при избора на свещи?

В миналото, свещите са имали ключова роля във всеки дом, тъй като са се използвали с осветителна и отоплителна цел.

Днес, те определено все още са неизменна част от живота в къщата, но предназначението им е малко по-различно..

Съвременните свещи се предлагат в най-разнообразни дизайни, аромати и размери, а основната им задача е да внесат най-вече уют и изисканост в домашния интериор.

sveshti-u-doma-uyutna-obstanovka

Животът в дом, декориран със свещи, доказано е много по-хармоничен, спокоен и щастлив.

А що се отнася до избора на свещ в днешно време – задачата е доста сложна. Това се дължи на факта, че има наистина богато разнообразие от предложения на пазара…

Именно затова, за да направите възможно най-добрия и полезен както за физическото, така и за менталното ви здраве, избор, ви съветваме да бъдете изключително прецизни в покупката си.

Съобразете подбора си на вид и аромат свещ най-вече с личния ви вкус и предназначението на свещта в живота ви и си осигурете пълноценни релаксиращи мигове с лекота..

Какви видове свещи съществуват?

Видът на свещта има отражение както върху нейното качество и трайността й, така и върху вашето здраве и сигурност.

Парафиновите свещи са на винаги достъпни цени и са широко разпространени..

parafinova-svesht-navun

Трябва да отбележим, обаче, че са по-недълготрайни и не са особено препоръчителни за редовна употреба в затворени пространства.

Това е така, тъй като парафинът се получава като остатъчен петролен продукт и при висока температура често отделя токсични вещества.

Виж Също
interioren-dizain-spalnya-komplekti-mebeli
8 Качествени и Евтини Спални Комплекти

И все пак, това не трябва да ви спира категорично, ако сте харесали парафинова свещ с красив дизайн и приятен аромат. Този тип свещи могат да послужат идеално за допълване на екстериора на дома ви (тераса,веранда,двор).

За закрити пространства, обаче, ви съветваме да заложите на свещи от растителен восък..

Те са с изцяло натурален състав и са напълно безвредни за човешкия организъм.

Също така, този тип свещи се отличават с доста голяма трайност и винаги наситен аромат.

svesht-bqla-rozi-uyut

Единственият недостатък на свещите от растителен восък е, че са доста по-скъпи от парафиновите.. Но все пак не забравяйте – с тях инвестирате в здравето си..

Свещ с какъв аромат е най-подходяща за всяко кътче в дома ви?

Видът на свещта е от изключително значение за доброто ви здраве, докато ароматът й влияе най-вече върху душевния ви комфорт.

Според това свое свойство, съществуват два типа свещи – декоративни и ароматни..

Декоративните свещи влияят на съзнанието ви изцяло чрез вида си..

Те са с интересни дизайни и могат да бъдат с естествен пламък (направени от парафин или растителен восък) или изкуствени (с механизъм).

Специфичното при тях е, че са без абсолютно никакъв аромат.

Това ги прави подходящ избор за всяко кътче в дома ви по всяко време от годината, тъй като целта им е само и единствено интериорна – да придават уют на обстановката около вас.

Ароматните свещи, пък, провокират сетивата ви…

floralni-sveshti-plodovi-aromati

Това е така, тъй като те са с изключително концентриран на есенции състав.

Изборът на ароматна свещ, обаче, е доста специфичен и трябва да бъде изцяло съобразен с нейното място в дома ви и естествено – с личните ви предпочитания.

Организирайте уханията в дома си с внимание!

За банята, например, ви съветваме да подберете свещи с по-ярки флорални нотки (роза,лавандула).

За кухнята, пък, подберете или декоративна свещ без ухание, или такава с по-сладникав, свеж плодов аромат, който да влияе положително върху апетита ви (ябълка,круша,нар,папая,манго).

За хола може да си позволите по-тежки и наситени ориенталски или дървесни аромати (канела,кафе,дъб,шоколад,ванилия).

А в спалнята, си осигурете спокойствие и заложете на по-леки флорални ухания (лотос,орхидея,люляк).

[Total: 1   Average: 5/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2020 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Нагоре