Сега Четете
8-те Най-Добри Аксесоари за Коса За Пролет/Лято 2022
kalibrado-noble

8-те Най-Добри Аксесоари за Коса За Пролет/Лято 2022

fibi-za-kosa

Аксесоарите за коса определено придават перфектната завършеност на всеки външен вид.

Всяка година излизат нови и интересни тенденции сред аксесоарите, а разнообразието им се увеличава все повече. Как да изберем?

В последните години се завърнаха някои видове аксесоари от миналия век, които бяха позабравени, но доста успешно направиха своя “comeback”.

Сред най-модерните аксесоари са скрънчитата, шнолите с големи “нокти”, шнолите тип банан, фибичките тип пеперуда, шнолите “френска барета”, лентите за коса, шаловете и какво ли още не.

Освен красиви, аксесоарите за коса са и много практични.

aksesoari-za-kosa
Скрънчитата, големите шноли и шнолите тип банан са много подходящи за по-гъсти и обемни коси, тъй като могат да приберат по-голямо количество коса.

Те имат капацитета да обхванат цялата коса – така косата е прибрана и в същото време прическата е стилна.

За хората с по-редки коси са подходящи по-малките фиби и не толкова обемните скрънчи ластици.

Ако използвате по-големи аксесоари върху по-тънка коса, то тя може да изглежда още по-рядка. Затова е добре да използвате по-малки аксесоари, които да подчертаят вашия външен вид.

Какво е модерно сред аксесоарите за коса днес?

В модния тренд на 2022 година влизат най-вече тези аксесоари, които са направени от сатен, перли, златисти елементи, епоксидна смола и кадифе.

Изключително популярни са и аксесоари, които са във винтидж стил – интересни предложения, които са били популярни през втората половина на миналия век.

В последните месеци, пък, все по-предпочитани са моделите в естествени, телесни цветове, както и тези с ексцентрични акценти като животински шарки, точки или блясък.

Но защо е важно да подберете качествени аксесоари за коса?

skrunchi-za-kosa
За да се радвате повече време на своите аксесоари, то бъдете внимателни когато ги избирате. Добре е да се насочите към аксесоари, които са направени от качествени материали.

Обикновено качествените аксесоари са по-скъпи, но пък определено ще ви впечатлят със стойността си във времето.

Качествените аксесоари за коса имат не само по-дълъг живот, но и са по-полезни за косата. Те предотвратяват наелектризирането, накъсването и скубането на косъма и му придават по-поддържан вид..

Разнообразието е наистина голямо, а правилният избор зависи от собствения ви стил…

В следващите редове ще представим на вашето внимание едни от най-добрите и модерни в момента аксесоари за коса, които се предлагат на българския пазар, и на които определено можете да се доверите…

Тази фиба с перли и златист цвят е сред популярните аксесоари. Те имат специфичен характер, който придава класа и изтънченост.

Можете да използвате фибата, за да захванете кичур коса. Добре е да споменем, че не особено удобна за хора с гъста коса, защото няма да може да захване добре кичурите.

Комплектът се състои от три класически фиби, върху които има апликации, които придават класа и стил.

Чрез тях можете да захванете кичури коса или да прихванете стърчащи косъмчета.

Лентата за коса е както красив аксесоар, така и абсолютно практичен, защото прибира косата така, че да не ни пречи.

Може да се използва във всекидневието и за специални поводи. Тя придава чар и открива лицето. Най-често се използва, когато косата е пусната. Синият цвят е свеж и е много подходящ за лятото.

Дизайнът на тази лента е свеж и закачлив. Лентата е удобна и практична, подходяща е за всякакъв повод.

Може да бъде съчетана с различни дрехи, защото ще придаде акцент на външния вид. Тя е подходяща за направата на различни прически, но класическата прическа, за която се използва, е обикновената пусната коса.

Тази флорална диадема е ръчно изработена, което предполага доброто ѝ качество. Тя е подходяща за по-официални поводи, включително и за сватби.

Може да се използва за допълване на всякакви прически като плитка, опашка, кок, но може да се носи и на пусната коса.

Тази диадема също е направена ръчно. Тя е удобна и е подходяща за различни традиционни обреди, поводи, концерти, свързани с българският фолклор.

Диадемата може да се използва за различни видове прически. Може да се използва заедно с носии или други дрехи с традиционни мотиви.

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...
Изпратихме код за отключване на вашия e-mail адрес.
Въвели сте грешен код!

Скръчни ластикът е сред най-популярните аксесоари в последните години. Този ластик е изработен от сатен и има закачлив шарен десен.

Този скрънчи ластик предотвратява заплитането на косата и нейното наелектризиране. Може да се използва за направата на нисък кок, висока опашка, средна опашка.

Комплектът съдържа три аксесоара, които са изпъстрени в ярко оранжево. Те са изключително подходящи за летния сезон.

Аксесоарите могат да се използват по различни начини. Например лентата може да се използва за сплитането на интересна плитка или за завързване на панделка в косата.

[Total: 1   Average: 5/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2022 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Notino Popup