Сега Четете
8-те Най-Добри Сушилни
gaziro-napitki-v-domashni-usloviya-banner

8-те Най-Добри Сушилни

mashina-za-sushene-na-drehi-otvorena-cvetrni-drehi

Сушилнята е неизменна част от всеки модерен дом.

В нея лесно и бързо можете да изсушите дрехите, без да излагате дома си на риск от поява и разпространение на плесен и мухъл.

Сушилните са компактни и изключително практични и са страхотно допълнение към бялата техника вкъщи, с което определено ще си осигурите по-комфортен начин на живот.

Не се колебайте и подберете най-подходящата сушилня за вашия дом още сега!

В тази статия сме подбрали някои от най-висококачествените сушилни на пазара в момента, които със сигурност ще ви впечатлят.

Също така, ще ви запознаем с основните видове сушилни и техните характеристики и ще ви дадем насока как да подберете сушилнята с най-добър капацитет за вашия дом.

Това е кондензационна сушилня с термопомпа с енергиен клас А++, капацитет 9 кг и 14 програми за деликатно и равномерно сушене. Дизайнът на сушилнята е класически и включва дигитален контролен панел и система за самопочистване.

Създадена на базата на технологиите EcoDry, FragranceDos и EcoSpeed, тази сушилня с термопомпа е изключително икономичен, практичен и грижовен към дрехите избор. Тя е с енергиен клас А+++, вместимост 8 кг. и интуитивен дизайн.

Тази сушилня с термопомпа е страхотен избор за тези от вас, които обичат интелигентните и модерни технологии. Тя е с енергиен клас А++, вместимост 8 кг., 16 програми и интуитивен метод на сушене OptimalDry™.

Ако търсите практична, класическа кондензационна сушилня с голям капацитет, то тази, създадена на базата на енергоспестяващата технология OptiSense, е идеален избор за вас. Тя е с енергиен клас B, 16 програми на сушене и вместимост 9 кг.

Това е интуитивна сушилня с термопомпа и инвенторен мотор, създадена на базата на технологията FreshCare+, която запазва дрехите свежи до 6 часа след изсушаването. Сушилнята е с енергиен клас А++ и вместимост 8 кг.

Това е компактна, енергоспестяваща стандартна сушилня с термопомпа, която ще гарантира пълна защита дори на най-деликатните ви дрехи. Тя е с енергиен клас А++, капацитет 8 кг. и 16 програми за сушене.

Това e сушилня с термопомпа и инвенторен мотор, която ще осигури максимална сигурност на дрехите ви във всеки един момент. Тя е с интуитивен, стилен дизайн с TouchScreen-дисплей, енергиен клас А++, 12 програми на сушене и вместимост 8 кг.

Ако търсите практична и компактна сушилня с висококачествена изработка и интелигентен дизайн, то тази е страхотен избор за вас. Тя е с термопомпа и инвенторен двигател, енергиен клас А++, 6 програми на сушене и капацитет до 8 кг.

Какво трябва да имате предвид при покупката на сушилня?

Определено сушилнята е един от най-практичните помощници на всяка модерна домакиня.

В нея вие за минути можете да изсушите дрехите, събрали се след пране, без да се налага да ги оставяте да съхнат за дълго време на открито в дома ви върху простор или стелаж.

sushilni-jena-drehi

Така вие не само ще спестите време и енергия, но и ще предпазите дома си от неприятната поява на плесен и мухъл по стените.

Затова, от най-голямо значение за вашето спокойствие и удовлетворение е да закупите икономична сушилня с висок енергиен клас, практичен дизайн и характеристики и подходящ за вашия начин на живот капацитет.

Какви видове сушилни има?

Видът на сушилнята има най-голямо отражение върху нейната ефективност и икономичност.

Именно затова бъдете много внимателни в избора си и го съобразете изцяло с вашите потребности и условията, в които живеете.

Вентилираните сушилни са най-популярният и масов избор.

Това е най-евтиният вид сушилни, популярен с опростената си, но изключително ефективна механика, използваща външен, входящ въздух.

obiknovena-ventilirana-sushilnya-drehi-zarejdane

Вентилираните сушилни използват значително по-малко електричество от другите видове и се предлагат в разнообразни дизайни и размери.

Те определено са изключително икономичен избор и единственият им недостатък е това, че по време на сушенето, отделят голямо количество горещ и влажен въздух, което ги прави неособено практични за по-малки помещения.

Ако все пак сте решили да ситуирате вентилирана сушилня в по-малко помещение, ви съветваме да подберете такава с одушник, който да извежда топлият въздух извън дома ви.

Ако желаете практичност и удобство, то кондензационните сушилни са подходящ избор за вас.

Те са по-добрата версия на вентилираните сушилни и също са на сравнително ниски цени.

И кондензационните сушилни са с механизъм, използващ външен въздух, който по време на сушенето се отделя значително по-топъл и овлажнен.

sushilnya-srebrista-vuzduh-kondenz

Този вид сушилни, обаче, извличат парите на изходящия от тях горещ въздух, изсушават го и го използват повторно и именно това ги прави практични и икономични както за обширни, така и за по-тесни помещения.

Сушилните с термопомпа са най-високият клас електрически сушилни.

Те са с висока енергийна ефективност и са луксозно и удобно допълнение към всеки дом.

Този тип сушилни не отделят никакъв въздух по време на работа и са почти безшумни, което ги прави много практична покупка.

Също така, те се предлагат с най-богато разнообразие от програми, функции и допълнителни характеристики, което обаче има и значително отражение върху тяхната цена– тя е значително по-висока.

intuitivna-sushilnya

Газовите сушилни са най-икономични.

Това е най-скъпият вид сушилни. Те са с много високо качество и бърз, обгрижващ дрехите, процес на работа.

Работейки изцяло с газов механизъм , този вид сушилни се амортизират значително по-трудно от останалите.

Така, че ако сте склонни да отделите по-висока сума, ви съветваме да закупите газова сушилня, защото това определено е най-правилния и качествен избор за всеки дом.

Сушилня с каква вместимост ви е нужна?

Капацитетът на сушилнята е количеството дрехи, което тя може да поеме в барабана си, и да изсуши най-ефективно.

Вместимостта на сушилнята има най-голямо значение за нейната практичност.

drehi-zaredeni-v-sushilnya-vmestimost

И за да направите с лекота най-правилния избор на капацитет за вас и вашето домакинство, ви съветваме да се съобразите с най-широко разпространената в индустрията мярка, която гласи:

1 или 2 души в домакинството = вместимост до 5 кг.
3 или 4 души в домакинството = вместимост до 7 кг.
Над 4 души в домакинството = вместимост над 8 кг.

Оценете ни!
5
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2022 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.