Сега Четете
7 Кучешки Легла, Които Домашният Ви Любимец Определено Ще Обикне
kalibrado-noble

7 Кучешки Легла, Които Домашният Ви Любимец Определено Ще Обикне

kuchence-spi

Кучетата определено са едни от най-добродушните и всеотдайни създания на този свят.

Те заслужават специално внимание и грижа във всеки един момент… дори и когато спят.

Кучешките легла са създадени именно, за да осигурят пълноценен, спокоен и изпълнен с комфорт сън на вашия любимец.

Искате кучето ви да е винаги здраво и щастливо, нали?

Тук сме подбрали някои от най-добрите кучешки легла на пазара в момента, които със сигурност ще ви впечатлят.

Също така сме формулирали няколко кратки насоки, благодарение на които ще подберете най-подходящото легло за вашия любимец с лекота!

Това е полиестерно кучешко легло с удобна подплата и мек пълнеж. То е с класически кръгъл дизайн в размери 50х45 см. и е подходящо за малки и средни по големина породи кучета.

Ако желаете да осигурите максимална безопасност и сигурност на вашето куче, то това правоъгълно непромокаемо кучешко легло е идеален избор за вас. То е в размери 46х34 см. и е изработено от полиестер и плюш.

Това кучешко легло с възглавница е с мек и уютен кръгъл дизайн, който ще осигури максимален комфорт на домашния ви любимец. Леглото е изработено изцяло от плюш и е в размери 40х40х20 см.

Това поларено кучешко легло с овален дизайн ще осигури уют, спокойствие и топлина на домашния ви любимец с лекота. Леглото е подходящо и за по-големи породи кучета, тъй като е в размери 65х51 см.

Това е олекотено плюшено кучешко легло с отличителен дизайн във формата на лапичка, който определено ще осигури мекота и комфорт на вашия любимец. Леглото е в размери 40х38х17 см. и е най-подходящо за малки породи кучета.

Това е хипоалергенно памучно кучешко легло с подвижна възглавница и овален дизайн. Леглото е в размери 55х41х15 см. и е подходящо за малки и средни по големина породи кучета.

Изработено от полиестер и памук, това кучешко легло с правоъгълен дизайн ще осигури мекота, комфорт и сигурност на вашия любимец. Леглото разполага с удобна, олекотена подплата и е в размери 45х60х17 см.

Какво трябва да знаете за кучешките легла?

Много хора обвързват покупката на кучешко легло с „глезотия“, която не е от голяма важност за комфорта и здравето на любимеца им.

Истината, обаче, е че леглата за кучета са създадени с цел да подобрят качеството на сън на кучето и да му осигурят максимално здравословна среда за почивка.

Именно затова, покупката на такъв продукт е силно препоръчителна и може да се разглежда като инвестиция в здравето, спокойствието и удобството на вашия любимец.

Запомнете, че кучетата, също като хората, са по-щастливи, когато спят в мека, топла и уютна обстановка, изпълнена с комфорт и сигурност.

kuchence-spi-udobno

И макар, че е всеизвестен факт, че кучетата могат да спят в абсолютно всякакви условия, определено не трябва да пренебрегвате тяхната потребност от лично пространство, безопасност и чистота.

Приемете кучешкото легло като малкия дом на вашия любимец.

Кучето ви също има нужда от свое собствено кътче в къщата, където да може да остане насаме със себе си и да си почива на спокойствие.

В кучешкото легло, то ще може не само да спи, но и да се усамоти, чувствайки се в пълна безопасност.

Също така, кучешките легла са изключително полезни за здравето на кучето ви.

Ако любимецът ви спи на пода или върху по-твърди повърхности, има голяма възможност да получи дисплазия на тазобедрената става, артрит или костни изкривявания.

Именно затова, закупувайки специализирано легло за вашия любимец, вие не само ще му осигурите комфорт, но и ще се погрижите за неговото спокойствие и физическо здраве.

leglo-za-kuche-sinio-polar

Добрата хигиена на кучето ви също е от изключителна важност!

Колкото и да чистите пода и диваните в къщата, те все пак бързо и лесно събират мръсотия и прах.

Кучешките легла, от своя страна, са доста по-хигиенична и лесна за почистване и поддръжка среда за сън за вашия любимец.

Повечето кучешки легла са с хипоалергенно покритие и могат да се перат бързо и удобно в пералня.

Как да изберете кучешко легло?

На пазара има широко разнообразие от предложения за кучешки легла в разнообразни размери, форми и дизайни..

kuche-spi-s-igrachki

И за да направите най-добрия избор за вашето куче бързо и лесно, ви съветваме да се съобразите най-вече с няколко основни неща..

От най-голямо значение за комфортът на вашия любимец е размерът на неговото легло.

Докато спят кучетата, също като хората, сънуват и именно затова обичат пространството.

Съветваме ви да закупите достатъчно голямо легло, което да позволява на любимеца ви да спи удобно във всички естествени позиции.

За да можете да изчислите най-правилния размер легло за вашето куче, измерете дължината на любимеца си от носа до опашката, след което към тази стойност прибавете още 25/30 см.

Материята, от която е изработено леглото, пък, има значение не само за удобството, но и за здравето на вашия любимец.

Най-често срещани са полиестерните кучешки легла с непромокаемо покритие, които са подходящ избор за всички породи, размери и възрасти кучета.

kuche-v-kucheshko-leglo-kruglo-meko

Плюшените кучешки легла, пък, освен мекота и комфорт, осигуряват и допълнителна топлина. Те са прекрасен и грижовен избор за по-малките любимци.

А ако кучето ви е с по-чувствителна кожа или има някакви алергии, най-правилният избор за него ще направите, ако подберете легло, изработено от 100% памук.

Имайте предвид, че и формата на кучешкото легло има голямо отражение върху удобството.

Тя трябва да бъде изцяло съобразена с размера и потребностите на кучето ви..

Малките кучета се чувстват най-спокойно и сигурно в пухкави, кръгли легла с високи прегради.

malko-kuche-kruglo-leglo-visoki-pregradi

Леглата с овална форма, пък, са най-практични и комфортни за средните по размер породи кучета.

Големите кучета, пък, имат нужда от пространство. Именно затова най-комфортни за тях са кучешките легла с правоъгълна форма и ниски прегради.

Оценете ни!
5
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2022 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.