Сега Четете
12-те Най-Добри Избелващи Пасти за Зъби
gaziro-napitki-v-domashni-usloviya-banner

12-те Най-Добри Избелващи Пасти за Зъби

izbelvashti-pasti

Искрящо белите зъби са разковничето към красивата усмивка.

Когато се усмихваме широко показваме колко уверени се чувстваме, а и е установено, че хората определено предпочитат да са в компанията на лъчезарни усмивки.

Петната от храни и напитки често предизвикват неприятно оцветяване на зъбите, а в такива моменти избелването при зъболекар е най-ефективният вариант.

За щастие, на пазара има достатъчно доказани продукти, които успяват да изсветлят зъбите ни с няколко тона, от комфорта на дома ни.

Все пак животът е твърде кратък, за да се тревожим за изяденото сладко от боровинки и чашата кафе, изпита без сламка…

izbelvashta-pasta

Спазвайки отлична хигиена с продуктите, които подбрахме, сме сигурни, че сами ще се впечатлите от резултата…и великолепната си усмивка.

Избелващите пасти действат по един от двата начина: чрез абразивно отстраняване на повърхностните петна или озаряване с избелващи агенти.

Отстраняването на повърхностни петна и плака от горния слой на зъбите се осъществява с помощта на абразивни съставки като активен въглен или силициев диоксид. А най-често използвания избелващ агент в пастите за зъби е водородният пероксид.

Важно е да споменем, че употребата на избелващи пасти за зъби е препоръчителна само при нужда и със сигурност не за дълъг период от време.

Подберете качествен продукт, за да сте спокойни, че не рискувате да увредите венците и емайла си с евтини заместители и съставки…

Интензивната избелваща паста за зъби, създадена от швейцарските експерти предлага ефективно и едновременно с това щадящо избелване на зъбите, без използване на силикати с висока степен на абразивност. Изключителното действие на пастата се предопределя от двойната доза естествени ензими от ананас и папая, които ефективно отстраняват зъбната плака и външното оцветяване на зъбите.

Избелващата паста за зъби играе ролята на професионален помощник в нежното озаряване на зъбите, премахването на плака и защитата от зъбен камък. При ежедневна употреба ще ви възнагради с идеална сияйна усмивка и свеж дъх. Съставките са деликатни към емайла и венците.

Избелващата паста за зъби с флуорид ефективно почиства зъбите и надеждно се грижи за тях. Премахва от зъбите остатъците от храна, зъбната плака и оцветяването, помага за подсилване на зъбния емайл и подкрепя цялостното здраве на устната кухина. Пастата е с ниска абразивност, така че може без опасения да се употребява всеки ден.

Погрижете се за това, зъбите ви да станат бели като перли, а вие да очаровате всекиго със сияйна усмивка. Избелващата паста за зъби с натурална формула щадящо избелва зъбите, а освен това помага за детоксикацията на устата. Резултатът от активния въглен със сигурност ще ви впечатли.

Избелваща паста за зъби със злато и наночастици от активен въглен ще се погрижи усмивката ви да е просто перфектна. Съдържа наночастици от 24-каратово злато и с тяхна помощ поддържа устната кухина свежа и здрава. Зеленият чай и прополиса укрепват венците.

Красиви бели зъби и сияйна усмивка както никога досега – точно за такъв резултат ще се погрижи избелващата паста за зъби При всяко миене нежно, но ефикасно премахва нежеланото оцветяване на зъбния емайл и то без нежелано уронване на зъбите и прекалено пенене. Освен, че ще се изумите от добрия резултат ще сте спокойни за здравето на зъбите и венците си.

Активният въглен в пастата помага за премахване на бактериите, причиняващи лош дъх и неутрализира остатъчните миризми, оставяйки дъха ви свеж през целия ден. Съставката, съчетана с хидратиран силициев диоксид ефективно премахва танините от повърхността на зъбите, без да уврежда емайла.

Новата формула, с подобрена избелваща технология, осигурява усъвършенствано премахване на петната без да бъде по-абразивна. Това означава, че използвана два пъти дневно, пастата осигурява дълготрайна защита срещу чувствителност което я прави подходящ вариант за избелване на чувствителни зъби.

Избелващата паста за зъби на Himalaya е с революционна билкова формула, базирана на растителна ензимна технология, която нежно премахва повърхностните петна по зъбите ви. Гарантирано по-бели зъби и здрави венци след две седмици употреба.

Търсите мигновен ефект, който ще ви впечатли с бързото озаряване? Това е вашият продукт. Деликатната текстура на пастата е лесна за нанасяне, неабразивна, без съдържание на пероксид и приятна за употреба. Съчетана с останалите продукти на марката професионалният резултат е обещан.

Пастата за зъби Орал-Б активно защитава венците и укрепва емайла само за две седмици употреба. Създадена с технологията Activе Repair, която предпазва зъбите от киселинна ерозия и осигурява антибактериално действие. Нежно избелва и успешно почиства натрупаната плака.

Разкрийте искрящо бяла усмивка с пастата за зъби Colgate Max White Sparkle Diamonds. Формулата Sparkle Diamonds полира зъбните повърхности, оставяйки ги по-гладки и по-бели. Технологията FreshFX осигурява дълготрайна свежест с охлаждащ ефект.

Оценете ни!
5
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2022 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.