Сега Четете
Грим Според Зодията: Тенденции, Послания, Идеи
gaziro-napitki-v-domashni-usloviya-banner

Грим Според Зодията: Тенденции, Послания, Идеи

zodiite-blqsuk-chart-12

Вярвате ли в зодии?

Е, несъмнено, когато съобразяваме ежедневието и решенията в живота си, „допитвайки“ се до звездите, случващото се около нас изглежда много по-мистично и вълнуващо..

Хороскопите са навсякъде около нас, но все по-често забелязваме, че със зодиакалните знаци се обвързват и много други разнообразни аспекти от заобикалящия ни свят.

Като започнем от закупуване на растение за дома, преминем през избирането на разнообразна диета и стигнем чак до модата и красотата…

Знакът, под който сме родени, често контролира начина ни на живот…

zodii-zvezdna-karta-analizi

Характерностите на зодията ни могат да ни посочат нашите силни и слаби страни, а какво по-отличително средство за открояване на съвършенствата от грима?

Той е магия, която внася увереност и доза свежест в живота на всяка дама.

Гримът говори много за нас без дори да сме се представили и ни прави забележителни без дори да сме го планирали.

Искате ли да научите кой грим пасва най-добре на същността ви?

В тази статия сме ви представили най-основните тенденции в грима на отделните зодии, съобразени най-вече с енергията, която те изпращат към Вселената.

А за да откриете перфектните продукти за всяка визия, сме подбрали по 3 предложения за всеки зодиакален знак, които са „must-have“ в козметичната му колекция.

grimove-zodii-izbor-krasota

ОВЕН (21 март-20 април)

Определено грим визията, която най-добре пасва на представителите на зодия Овен, може да бъде наречена „ALL THE GLOW“.

Смели, уверени, целенасочени, предизвикателни и енергични – родените под знака на Овена искат и заслужават да бъдат център на вниманието.

С много блясък, страст и изпепеляващо излъчване, гримът, който пасва на същността им, има за цел да подчертае горещата им същност и отличителен нюх.

Именно затова задължителна част от грим колекцията на всеки Овен са перлените сенки за очи, хайлайтъра и наситеният блясък за устни.

Най-подходящи за представителите на тази зодия са светлите, но топли нюанси продукти, но, разбира се, не забравяйте, че е важно да съобразите избора си в това отношение и със спецификите на кожата си.

 
 

ТЕЛЕЦ (21 април-21 май)

Представителите на зодия Телец определено заслужават да изглеждат нежно и изящно, а перфектната за тях грим визия можем скромно да наречем „ВЕЧНАТА КЛАСИКА“.

Надеждни, практични, обичащи и непоколебими – родените под този знак са чисто възплъщение на земната същност.

С лека, но смела визия, те могат с лекота да откроят своите качества без да изглеждат прекалено натрапчиво, но и без да останат незабележими и бледи.

Именно затова, Телците най-фино могат да подчертаят себе си залагайки на вечната класика – нежно подчертан поглед, зачервени бузи и ярко, червено червило.

Впрочем, това е една универсална визия, която никога не излиза от мода – идеалното парченце пъзел, пасващо във винаги прецизно аранжирания живот на този зодиакален знак.

 
 

БЛИЗНАЦИ (22 май-21 юни)

Сигурно поне веднъж сте чували, че представителите на зодия Близнаци са многоизмерни и проницателни. Е, в грим визията им „ОЧИТЕ КАЗВАТ ВСИЧКО“.

Вълнуващи, приковаващи вниманието, интелигентни и забавни – Близнаците са склонни да експериментират със себе си и своята визия и да обикнат резултата с лекота.

Тяхното грим приключение има за цел да изрази всички нюанси на тяхната същност, да открои малката им доза лудост, същевременно придавайки решително и властно излъчване.

Е, това е и причината, основните грим продукти, които са must-have в колекцията на родените под този знак, да са цветна палитра със сенки за очи, нестандартна очна линия и  червило в нежен нюанс.

Вдъхновението е навсякъде, а представителите на зодия Близнаци добре знаят това. Цветен и различен – перфектният грим за тях е една магична феерия.

 
 

РАК (22 юни-22 юли)

Родени в разгара на лятото, на представителите на зодия Рак определено им пасва най-вече небрежния грим, с който фино можем да ги наречем „ТОПЛИ И ЕСТЕСТВЕНИ“.

Интуитивни, лоялни, емоционални и искрени – родените под този знак се открояват с нежно излъчване, но силен характер.

Това е и причината техният грим да не изисква каквато и да е специална нотка, но все пак да е натурално изглеждащо произведение на изкуството.

Именно затова бронзовите тонове сенки за очи, контуриращата палитра и естествено изглеждащото червило, са продуктите, които могат да допринесат за съвършената им визия.

А тайната на топлото им излъчване се крие в прасковено-бронзовите нюанси, които непременно пасват на същността им – лято, пясък, морски бриз…

 
 

ЛЪВ (23 юли-23 август)

Каквото и да кажем за Лъвовете ще е малко, а грим визията, която може да подчертае същността им по най-добрия начин без съмнение да наречем „СМЕЛО ОЧЕРОВАНИЕ“.

Харизматични, уверени, горди и привидно безстрашни – родените под знака на Лъва обичат да бъдат център на внимание и знаят как да го постигнат.

А какъв по-хубав повод за приковаване на чуждия интерес от ярка и наситена, но същевременно елегантна грим визия?

Задължителен антураж в грим рутината на представителите на тази зодия са „фаталните“ мигли, придаващи котешки поглед, бляскаво подчертаната кожа и съблазнителното червило. 

Знаете, че в природата лъвиците са тези, които ловуват активно, нали? Е, това важи с пълна сила и тук. Подчертайте структурата на лицето си с бронзови нюанси и бъдете готови да привлечете погледите на всички покрай вас!

 
 

ДЕВА (24 август-23 септември)

Представителите на зодия Дева несъмнено най-често биват свързани с идеята за контрол принципност. Е, това не прави изключение и в грима им, който е „СЪВЪРШЕНО ОРГАНИЗИРАН“.

Умни, трудолюбиви, рационални и често педантични – родените под този знак имат нужда от визия, която да откроява стриктния им характер.

За Девите не е важно да изглеждат прекалено натрапчиво, бляскаво или ярко. За тях красотата се крие в скромността, реда и хармонията. 

Добре подредените и оформени вежди създават рамката на лицето, а допълнени от нежно изрисувана очна линия и фино червило, образуват идеалната грим-визия, изпипана прецизно и до най-малкия детайл.

И топлите, и студените тонове могат да паснат на родените под този знак, стига изборът да е съчетан с тяхното цялостно настроение. В противен случай настъпва хаос – най-големият враг на тази смела, земна зодия.

 
 

ВЕЗНИ (24 септември-23 октомври)

Перфектният грим, идеално пасващ на същността на представителите на зодия Везни, несъмнено би бил „ДЪЛБОК И РОМАНТИЧЕН“.

Обаятелни, социални, дипломатични и по детски влюбчиви – родените под този зодиакален знак са хора с големи сърца, които не се притесняват да изразяват чувствата си.

Везните обичат да обичат, да създават емоции у хората и да провокират съзнанието им. А какво по-хубаво от това да постигат тези свои цели чрез грима?

Визията, която най-добре пасва на същността на този знак, включва нежен, но наситен, плътен поглед и ярко изразени устни.

Поставени между „винтидж“ стила и вечната класика, в грим рутината си Везните трябва да подчертават обаятелните си черти , но и да оставят доза загадка край себе си.

 
 

СКОРПИОН (24 октомври-22 ноември)

Играли ли сте някога криеница? Е, същността на представителите на зодия Скорпион носи сходно чувство на загадъчност и тръпка, а перфектния грим за тях можем да наречем „СЪБЛАЗНИТЕЛНО ОПУШЕН“.

Откровени, емоционални, силни и решителни – родените под този знак могат да постигнат всичко и държат визията им да е отражение на това.

Скорпионите са склонни да направят и най-класическата визия много специална, а бунтарският им дух може да постави иконичен акцент дори и в най-семплия грим.

Именно затова идеалният избор за представителите на този знак са стабилно фиксираните вежди, опушеният поглед и плътният, матов завършек на устните.

По-тъмни тонове, които изразяват категоричност, в контраст с по-светли моменти, издаващи богата душевност – гримът на Скорпионите е ще ви омагьоса.

 
 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември-21 декември)

Ако имаше грим визия, която да е синоним на „ВЪЛНУВАЩО ПРИКЛЮЧЕНИЕ“, то това определено би била тази на зодия Стрелец.

Свободолюбиви, амбициозни, креативни и понякога нелогични – Стрелците са уверени да следват своя собствен път, рядко съобразявайки се с порядки и тенденции.

Това има особено отражение и в техния начин на себеизразяване, свързан най-вече с чести трансформации между класиката и новостта.

Но какъв грим би паснал най-точно на представителите на този знак? Яркоцветен молив за очи, тонизиращ руж или хайлайтър и пленителен гланц за устни. Блясък, неоново усещане и ефирност.

Впрочем, одухотворената същност на Стрелците ги прави склони да варират между всякакви тонове в грима без това да изглежда неестествено за тях. Впечатляващо, нали?

 
 

КОЗИРОГ (22 декември-19 януари)

Като земна зодия, представителите родени под знака на Козирог, умеят да намират баланса във всичко, а грим визията за тях без съмнение можем да наречем „КРАСИВА И ПРАКТИЧНА“.

Лоялни, самостоятелни, рационални и уравновесени – Козирозите обичат да се докосват до всички цветове на живота, докато открият своя личен комфорт.

В грима също е така! Визията, която пасва на тяхната същност, има за цел да е лека, бърза и удобна за направа, но в крайна сметка да е наистина пленителна.

Е, фино подчертаните вежди и мигли, практичнен перлен блясък за очи и омбре червило с опушен ефект – това е всичко, от което се нуждаят, за да изразят себе си.

Със спокойствие и търпение, те могат да създадат съвършеното излъчване дори и с най-скромната грим колекция, стига, разбира се, да припознават себе си в нея.

 
 

ВОДОЛЕЙ (20 януари-18 февруари)

Гримът най-подходящ за родените под знака Водолей определено можем да наречем „КРЕАТИВЕН И ПЕРСПЕКТИВЕН“… също като тях.

Нестандартни, творчески настроени, интелигентни и прогресивни –  Водолеите определено могат да създадат визии, които да се помнят с години.

Представителите на този знак не са склонни да привикват към тенденциитете ги създават.

Именно затова в грима им няма определени правила, а перфектната визия, пасваща на същността им, включва наситени сенки, пленителни мигли и почти неутрално червило.

По отношение на нюансите, всичко, което е извън рамките на скучното и традиционното, е добре дошло. Водолеите искат, могат и го доказват…дори и в грима.

 
 

РИБИ (19 февруари-20 март)

Представителите на зодия Риби са същинско превъплащение на хармонията, а иделният грим за тях е „МЕК И СВЕЖ“,  допълвайки това послание.

Интуитивни, внимателни, грижовни и вярващи – Рибите не обичат да се движат срещу течението в живота, а дори напротив – търсят спокойствието и лекотата.

Гримът им също трябва да носи на околните нежност. Това е и причината острите линии, наситените цветове и ярки отблясъци да отсъстват от рутината на Рибите.

Нежно попълнените и оформени вежди, зачервените бузи и натурално изглеждащите устни – това е пътят към мекотата, които родените под този знак търсят в излъчването си.

Цветовете, които подхождат на визиите им са светли, свежи и оптимистични, а опушените и добре блендирани детайли са тайната към съвършения баланс.

Оценете ни!
5
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2024 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.