Сега Четете
Гел Лак у Дома – Какво Ви е Необходимо?

kalibrado-noble

Гел Лак у Дома – Какво Ви е Необходимо?

gellak-u-doma-osnovna

Перфектният маникюр определено прави добро впечатление..

Той е признак на внимание към детайла и е неизменна част от визията на всяка поддържана жена!

Благодарение на трайността си и плътния си и наситен цвят, постепенно през годините, гел лаковете се утвърдиха като световен фаворит в грижата за ноктите…

Вие също искате винаги безупречен маникюр, нали?

Е, не се колебайте и пренесете салона за красота у дома още сега и осигурете на ноктите си красива, здрава и отличителна визия с лекота..

Какво ви е необходимо за направата на маникюр с гел лак у дома?

gel-lak-kakvo-vi-e-neobhodimo-vsichki-nujni-nehsta-ruce

От голямо значение за качествения маникюр с гел лак е лампата, с която ще го изпечете..

Тя има за цел да втвърди и запечата продукта върху нокътя и да му придаде допълнителна устойчивост и здравина.

Съществуват два основни вида лампи за изпичане на гел лак – UV и LED.

Те се различават по своята цена, мощност и процес на обработка на лака.

UV-лампите, например, са с по-ниска мощност и изпичат продукта за по-дълъг период от време – 2-3 минути.

Те , обаче, се предлагат на много достъпна, ниска цена и са изключително практичен избор за начинаещите сред вас..

LED-лампите, пък, имат значително по-бърз процес на действие – 30 – 60 секунди. Те са много по-мощни от UV-лампите, но и аналогично, са по-скъпи..

lampa-za-izpichane-na-gel-led

Имайте предвид, че поради експедитивния им принцип на действие, този тип лампи най-често са предпочитан избор не само при лакиране, но и при изграждане на нокти с гел.

Качеството на гел лаковете, които използвате, също е от изключителна важност за здравето и красотата на вашите нокти…

Имайте предвид, че маникюрът с гел-лак се състои от три основни продукта – база, цвят и топ, и е препоръчително всеки един от тях да е с висококачествен произход..

Базата за гел лак е безцветна и има заздравяващо и изглаждащо нокътя действие. Тя е неизменна част от процеса и има голямо отражение върху качеството.

Цветните гел лакове са същинският акцент в маникюра. Те се предлагат в разнообразни нюанси и се различават по своята плътност, наситеност и отблясък.

cvetove-gel-lak-raznoobrazie

Топ-лакът, пък, има запечатващо маникюра действие, с което му осигурява не само трайност, но и максимално хармоничен вид.

И естествено, не пренебрегвайте грижата за ноктите..

Съветваме ви, към рутината си да добавите специални препарати (обезмаслител, олио за кутикули и т.н.) за поддръжка на благоприятното състояние на нокътната плочка..

Тяхната употреба не е задължителна, но определено този тип продукти са от изключително значение не само за красотата на маникюра ви, но и за здравето на вашите нокти..

Също така, за да имате винаги пълноценен маникюр, ви съветваме да полагате допълнително старание в оформянето и почистването на нокътната ви плочка.

instrumenti-za-poddrujka-nokti

Запомнете, че пилата (особено диамантената) и избутвачът на кожички са най-добрите приятели на безупречно изглеждащите нокти.

Как се прави маникюр с гел лак?

Всъщност направата на маникюр с гел лак в домашни условия изисква доста повече търпение, отколкото може би предполагате, но пък резултатът винаги си струва..

Добрата подготовка е ключът към успеха…

Като за начало, нанесете подхранващ крем със слънцезащитен фактор на ръцете си, за да ги предпазите максимално от лъченията на лампата по време на процедурата.

След това, внимателно почистете ноктите си с продукт на спиртна основа и започнете фино да ги оформяте с пила.

momiche-pili-noktite-si-poddrujka

Когато сте оформили нокътната плочка, ако желаете и имате нужда, избутайте и отстранете израсналите кожички.

След като вече сте постигнали красив и добре поддържан естествен вид на ноктите, ги почистете повторно със спирт и нанесете обезмаслител върху тях.

Оставете обезмаслителят да се абсорбира за няколко минутки и когато вече е попил добре в ноктите ви, е време да преминете към съществената част – лакирането…

Бъдете внимателни, методични и спокойни при нанасянето на лака– красивият резултат е гарантиран!

Първоначално, поставете един слой база за гел лак върху ноктите ви и го разнесете плътно върху нокътната плочка с леки и фини движения. След това, изпечете..

Следват два пласта цветен гел лак. Нанесете тънък слой лак върху ноктите, изпечете го, и върху него нанесете втори – по-плътен слой от продукта и аналогично, изпечете и него..

cherven-gel-lak

Когато вече ноктите ви са придобили красив и наситен цвят, ги „запечатайте“ с топ-лак, изпечете и него, след което почистете повърхността на ноктите си с препарат против леплив слой или, пък, с обикновен спирт

Виж Също
osnova_grim_zaglavna
10-те Най-Добри Основи за Грим

Как да премахнем маникюр с гел лак?

В салоните за красота, гел лакът се премахва със специална електрическа пила.

В домашни условия, обаче, нямате нужда от чак толкова смела инвестиция..

Можете да постигнете добър резултат само с помощта на ацетонов лакочистител, памук и алуминиево фолио..

Напоете малко тампонче с лакочистител, поставете го върху нокътната ви плочка и увийте зоната с алуминиево фолио.

Изчакайте около 10-15 минути, премахнете фолиото и отстранете лака, избутвайки го с нежни движения от живеца към върха на нокътя.

След това, измийте ръцете си обилно с вода и допълнително дезинфекцирайте нокътната плочка със спирт.

 

След като ви запознахме с цялостната методика в направата на маникюр с гел лак у дома, няма как да не ви представим най-актуалните и висококачествени предложения в тази област, предлагани на пазара в момента…

Не се колебайте и си осигурете невероятен маникюр още сега!

Това е професионален комплект за маникюр със семпъл, многоцветен дизайн. Сред продуктите в него има UV-лампа, инструменти,  обезмаслител, база, топ, 7 броя цветни гел лакове Jessie и декорации.

Този комплект за маникюр е със стилен, отличителен дизайн. Сред продуктите в него има LED-лампа,инструменти, препарати, обезмаслител, база, топ, 5 броя цветни гел лакове Lily Angel Gelack и декорации.

Това е висококачествен иноксов комплект за маникюр от 18 части. Сред тях има UV-лампа,инструменти, обезмаслител, праймър, 7 броя цветни гел лакове Lila Rosa и масла за допълнителна грижа.

Този комплект за маникюр е с класически и практичен дизайн. Сред продуктите в него има  UV-лампа, инструменти, обезмаслител, база, топ, четки, 3 броя цветни гел лакове Jessie и декорации.

Това е професионален комплект за маникюр от 26 части. Сред тях има UV-лампа, инструменти, форми за изграждане,обезмаслител, база, топ, четки, 4 броя цветни гел лакове Elite99 и 3 броя гел за изграждане Elite99.

[Total: 1   Average: 5/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2020 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Нагоре