Сега Четете
8 Страхотни Фото Рамки за Вашите Любими Моменти
kalibrado-noble

8 Страхотни Фото Рамки за Вашите Любими Моменти

ramka-za-snimka

Фоторамките са основен декоративен елемент за всеки дом.

Освен това в тях излагаме на показ запечатани любими моменти със семейството и приятелите.

Но приложението им не се ограничавате само с това – в тях могат да поставят и различни картини, всякакви снимки, писма, стихове и каквото още решите, че искате да споделите с посетителите на дома ви.

На пазара обаче има множество и различни видове и модели фоторамки и понякога избирането на най-подходящата може да бъде трудна задача.

Но за това сме тук и ще ви представим някои от нашите най-любими, а след това може да прочетете за какво да внимавате когато купувате фоторамка!

Рамката е подходяща за окачване на стена. Предназначена е за една снимка. Дизайнът и е в класически стил и е изработена от алуминий в сребрист цвят. Размерите й са 50х70 сантиметра.

Голяма дървена рамка, която побира големи снимки с размери 30х40 сантиметра. Има система за фиксиране тип щипка. Възможно е и закачване на стена в хоризонтална или вертикална позиция. Цвят – тъмно сив.

Тази рамка е за стена и е подходяща за до три снимки – всяка с размер от 13х18 сантиметра. Дизайнът й е класически. Изработена е от пластмаса в златист цвят. Размерите на самата рамка са 26х60 сантиметра.

Дървена рамка за снимки с размер 10х15 сантиметра. Дизайнът и е класически в бял и червен цвят. Може да се използва за окачване на стена или поставяне на хоризонтална повърхност.

Фоторамка за бюро с класически дизайн. Изработена е от дърво и е кафява на цвят. В нея може да се постави една снимка с размери 13х18 сантиметра.

Рамка за влюбени за четири снимки – всяка в една от буквите на думата LOVE. Всяка от четирите части за снимки има магнит (за хладилник) като рамката може да се постави цяла или всяка част по отделно. Размерът на всяка от частите е 8.5х8.5 сантиметра.

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...
Изпратихме код за отключване на вашия e-mail адрес.
Въвели сте грешен код!

Тази рамка е предназначена за три снимки с размер 10х15 сантиметра. Има съвременен дизайн. Изработена е от пластмаса в бял цвят. Окачва се на стена.

Магнитна фоторамка с формат А4, която позволява снимките в нея да се променят. Тя включва два листа магнитна фотохартия за отпечатване на желаните снимки. Може да се постави на хоризонтална повърхност или да се фиксира на стена. Рамката е изработена от дърво и има кафяв цвят.

Как да изберем фоторамка?

След като добиете представа какво ще поставите в рамката – снимка, картина, грамота, писмо или друго – едва тогава можете да пристъпите към избирането й.

Вземете предвид размерите на това, което ще влезе вътре.

Според него можете да определите и какъв дизайн и цвят ще е най-добре да има рамката.

Фоторамките се изработват от множество и различни материали – естествени и синтетични.

Ще срещнете рамки от дърво, пластмаса, метал и дори керамика. Тъмното дърво и металът изглеждат най-добре за повечето хора, но някои пък предпочитат по-семплите или традиционни рамки.

ramka-za-snimka-byala
В зависимост от цвета, дизайна и фурнира дървените рамки могат да изглеждат много стилно, ориенталски или класически.

За разлика от металните и пластмасовите рамки, тези от дърво не са толкова издръжливи и с времето могат да не изглеждат толкова добре (особено ако са били изложени на пряка слънчева светлина или в по-влажно помещение).

Фоторамките от пластмаса са евтини и здрави, но изглеждат по-евтино.

Има рамки от стъкло и керамика, които допълват декора на всяко помещение и оставят невероятно усещане при допир, но могат да бъдат чупливи. Металните рамки обикновено се правят от алуминий, което пък ги прави достатъчно елегантни и същевременно здрави и леки.

Що се отнася до лицето на рамката, стъклото си остава по-добрият материал в сравнение с плексигласа и акрила. За съжаление обаче стъклото е чупливо и се цапа и драска сравнително лесно, което означава повече поддръжка и внимание.

Тъй като фоторамките са освен полезна и декоративна вещ – дизайнът им има значение.
mnogo-foto-ramki
Изберете рамка, чийто цветове, материал и дизайн ви харесват и съвпадат най-добре на интериора на вашия дом.

Също така е добре да прецените къде ще държите рамката – на хоризонтална повърхност или на стена и къде точно.

На пазара се предлагат и множество ръчно изработени рамки, ако търсите нещо по-специално или с по-нестандартен дизайн.
ramka-snimki
Ценово фоторамките се позиционират в много широк диапазон – на пазара има рамки за няколко лева и такива, които достигат стотици, дори хиляди. Но дори и да търсите нещо по-специално откъм размери или дизайн за вашия дом или офис – бъдете сигурни, че ще намерите, дори и да нямате голям бюджет.

Нашите съвети

За да ви помогнем да изберете най-подходящата фоторамка за целите си ще ви дадем няколко допълнителни съвета.

Изберете конкретна снимка, картина или друго, за което ще ви трябва рамка.

Измерете размерите му внимателно.

Едва тогава изберете рамка с подходящите размери – така ще сте сигурни, че всичко ще пасне идеално.

Също така има рамки, които са за повече от една снимка – това може да ви от полза ако искате да поставите в рамка повече снимки, но бихте искали да са на едно място.

За по-семпли снимки изберете рамка с декоративни елементи – някаква шарка, различни цветове или текстури. Цветните и привличащи окото снимки пък могат да се поставят в по-изчистена рамка, за да изпъкват още повече.
ramki-za-snimki
Когато избирате рамка помислете дали искате лицето й да бъде от стъкло или акрил. Акрилът е по-евтин и не се чупи толкова лесно, докато стъклото е по-луксозният от двата материал.

Не се притеснявайте да инвестирате в скъпи и качествени рамки за по-ценните си снимки, картини и т.н. Изберете рамки с антирефлексно стъкло, от по-качествени и здрави материали, а защо не и с декоративни елементи и инкрустирани орнаменти.

Винаги помислете къде ще бъде поставена една рамка още преди да я изберете.

Помещение с висока влажност като например баня или кухня ще изисква рамка, която не е от дърво по обясними причини.

И последно, но не и по важност – не забравяйте, че фоторамките не служат само за показване на наши снимки или изкуство. Те също така предпазват тези снимки от прах, намокряне и други атмосферни елементи.

[Total: 1   Average: 5/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2022 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Notino Popup