Сега Четете
7-те Най-Добри Бои за Вежди
kalibrado-noble

7-те Най-Добри Бои за Вежди

Боята за вежди е бързо, лесно и напълно достъпно решение когато изпитваме нужда да подобрим това как изглеждат веждите ни.

Но какво представлява този тип козметични продукти, достъпни ли са ценово и можем ли да се справим сами с прилагането им?

В тази статия ще ви представим някои от най-добрите бои за вежди, а по-надолу ще ви дадем и полезна информация относно това как се използват.

Най-добрите бои за вежди

Тази боя ще ви гарантира перфектно изглеждащи вежди за до три дни. Нанася се лесно в три стъпки. Тя е полу-перманентна с консистенция на гел. Придава на веждите по-изразителен и гъст вид и перфектна форма. Можете да изберете желания интензитет на цвета. В комплекта има тънък апликатор за прецизно нанасяне. Деликатен към кожата продукт, който не дразни очите.

Това е боя за вежди в течна форма за по-лесно и прецизно нанасяне. Тя е напълно водоустойчива и дава трайни резултати. Имате възможност за избиране интензитета на цвета според нанесеното количество. Продуктът придава на веждите по-изразителен вид и оправя формата им.

Боята е под формата на прах (цветна пудра) и се смесва с активатор непосредствено преди нанасяне. Придава естествен вид на веждите като подобрява значително цвета и цялостната им визия.

С тази боя можете да постигнете по-красив и изразителен поглед и да подчертаете красотата на очите си. Тя е под формата на гъба за по-бързо и лесно нанасяне. С нея ще можете да сгъстите веждите и да им направите по-наситен цвят като запазите естествения им вид.

Боята може да се използва за вежди и мигли. Тя е лесен и ефективен начин да придадете дълбочина на погледа си. Боядисването става бързо и прецизно. С този продукт ще придадете дължина и обем миглите и веждите си. Издържа няколко седмици след нанасяне. Една тубичка може да се използва до 30 пъти.

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...
Изпратихме код за отключване на вашия e-mail адрес.
Въвели сте грешен код!

Боя за вежди под формата на маркер за изключително бързо и лесно нанасяне. Позволява и правенето на фини корекции. Гарантиран напълно естествен вид на веждите след прилагане. Апликатор с иновативна микроблейдинг технология. Мастилената формула на боята издържа до 24 часа без никакво размазване.

Течна боя с четка за нанасяне и разресване на веждите. Придава гъстота и обем като подчертава цвета и го прави по-наситен. За едни по-естествени и красиви вежди. Бързо и лесно нанасяне благодарение на удобната четка.

Какво трябва да знаем за боядисването на вежди?

Боята за вежди ще ви помогне да промените цвета на веждите или просто да подобрите интензитета му. Освен това те ще изглеждат по-гъсти и ще придобият завършен вид без да изглеждат неестествено.

Самото боядисване става сравнително лесно.

Преди всичко трябва да нанесете по-мазен крем по кожата около веждите и навсякъде където не искате да бъде боядисано.

След това приготвяте боята (ако изобщо има такава нужда) и нанасяте с помощта на четка или апликатор. Някои бои са предварително готови и цветът им е фиксиран, а други ще можете сами да приготвите и съответно да прецените колко наситен цвят искате.

Препоръчително е да изберете цвета на боята според естествения на веждите, но този на боята да бъде един или два нюанса по-светъл. Ако изберете абсолютно същия цвят или по-тъмен рискувате веждите ви да изглеждат неестествено.

Самото боядисване на веждите отнема не повече от 5 минути като времето зависи най-вече от боята и резултатите, които искате да постигнете.

Ако сте забравили да сложите по-мазен крем или друга предпазваща основа по кожата около веждите и я боядисате – не се тревожете, до ден-два би трябвало боята да се отмие.

Всеки може да боядиса веждите си, стига да не е алергичен към боите или някоя от техните съставки.

Ако не сте използвали подобен продукт до сега, най-добре е първо да направите бърз тест като нанесете малко боя върху малка част от кожата. Ако след няколко минути не усещате мястото чувствително и няма зачервяване на кожата – можете да продължите.

След боядисване, боята може да се задържи на веждите за определено време, но колко ще е това се определя най-вече от формулата и състава й.

Обикновено резултатите остават между 24 часа и няколко седмици.

Фактори като типа на кожата, вида на косъма, дали се излагате на слънце, колко често миете лицето си и други подобни също могат да се отразят на трайността на боята. Но обикновено когато боята за вежди вече избледнява, то това не е видимо и няма риск веждите да изглеждат зле или неестествено.

Ако се боядисвате правилно и с качествена боя – то не би следвало да увредите веждите си.

Не забравяйте, че боядисването на вежди може да стане и в домашни условия. За целта не са необходими особени познания или умения.

Просто следвайте базовите съвети, които ви представихме и не забравяйте също така да прочетете указанията на опаковката на боята.

[Total: 2   Average: 5/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2021 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Нагоре
Искаш ли още страхотни препоръки?
Харесват ти нашите препоръки? Всяка седмица изпращаме имейл с такива!