Сега Четете
40 Отлични Идеи За Подарък За Рожден Ден На Мъж
kalibrado-noble

40 Отлични Идеи За Подарък За Рожден Ден На Мъж

podaruk-za-muj

Купуването на подаръци за рожден ден е една всъщност много приятна дейност, която, обаче, може да бъде и същинско препятствие.

Изборът на подходящ подарък за рожден ден на мъж може да бъде наистина трудоемка задача…

Господата не са толкова предсказуеми, колкото дамите. Поради тази причина не винаги имаме идея какво би им харесало, от какво имат нужда и т.н.

muj-podaruk-radost

Е, тук сме включили няколко интересни идеи за подарък за рожден ден на мъж, които могат да ви вдъхновят в избора.

Някои от тях са по-скоро практични, други, пък, са символични и сантиментални.. Изборът оставяме на вас!

Започваме с абсолютната класика, която със сигурност ще усмихне рожденика! Ако вашият близък човек харесва уиски, то специално подбрания сет е прекрасен и много изискан подарък, с който можете да го зарадвате. Впрочем, подаръкът е практичен и може да се използва за всякакви поводи, не само рождени дни.
 

Този подарък е подходящ за мъж, който харесва и консумира газирани напитки. Машините за газирана вода в домашни условия са изключително практичен и същевременн оригинален подарък.
 

Не е новост, че много господа обичат да колекционират различни неща – от монети и медали до картини, оръжия, бижута и какво ли още не. Ако решите да допълните нечия колекция, то знайте, че със сигурност ще зарадвате човека отсреща. Предметите с колекционерска стойност могат да бъдат много ценни както материално, така и сантиментално.
 

Това е един прекрасен подарък, особено ако знаете какви са личните предпочитания на вашия близък. Ръчният часовник може да бъде страхотен аксесоар и дълготраен спомен, оставен от вас. Ако се притеснявате от различните поверия, то заедно с часовника можете да дадете пари (монетка от 1 лв. е напълно достатъчна) и ще сте сигурни, че всичко ще бъде наред.
 

Портфейлът е един практичен и много подходящ подарък за мъж. Обикновено мъжките портфейли са с изчистен дизайн, тъй че изборът не е много труден. Традицията гласи, че е добра идея при подаряването да поставите метална паричка, за да бъде портфейлът винаги пълен. Също така можете да комбинирате портфейла с колан или някакво друго кожено изделие.
 

Коланът е много често използван аксесоар. Той придава и елегантност, особено когато се съчетава с по-елегантни дрехи (като костюм, например). Подаръкът ще бъде още по-добър, ако изберете колан, направен от висококачествени материали. Винаги можете да съчетаете тази идея и с нещо друго, което да допълва визията – портфейл, вратовръзка.
 

Ключодържателят е семпъл подарък, който винаги може да се съчетае с още нещо. В днешно време се предлагат различни ключодържатели, които могат да съдържат определено послание или пък снимка. Така ще персонализирате подаръка и ще го направите по-специален и емоционален.
 

Семпла, но много практична идея. Особено подходяща е за мъже, които се занимават с преподаване, счетоводство или друга професия, при която е нужно записване на информация. Този подарък също може да бъде персонализиран – можете да поръчате гравиране на бележника или химикала.
 

Швейцарското ножче е малък, но изключително ценен предмет. Качествената изработка и мултифункционалността му са забележителни и несравними. Това е практичен подарък, който може да се използва в най-различни ситуации. Швейцарското ножче е подходящо за хора, които често пътуват, ходят на къмпинги, излети…
 

Сувенирът винаги е опция, когато не можете да изберете подарък. Също така е подходящ за случаите, в които не познавате добре рожденика, не знаете вкусовете и предпочитанията му. Сувенирът е сантиментална вещ, която е “натоварена” със спомена от конкретното събитие – точно това го прави прекрасен подарък.
 

Бижутата несъмнено са ценни и наситени със спомени и емоции. Подаряването на бижу е нещо изключително лично и сантиментално. То е чудесен вариант за подарък за мъж, особено ако той е близък до сърцето ви. Разбира се, важно е да имате предвид дали човекът харесва бижута, или не.
 

Парфюмите си остават един класически подарък, който обаче може да бъде нож с две остриета. За такъв подарък е добре да познавате личните предпочитания на човека, а и да се доверите на изискани и качествени марки.
 

Обикновено мъжете са почитатели на практичните подаръци, а този е точно такъв! Поддръжката на брадата е важна за всеки мъж и необходимост от такива принадлежности винаги има. Подаръкът е подходя щ както за близък, така и за човек, който не познавате достатъчно добре.
 

Това е още един практичен подарък, който е предпочитан от повечето мъже. Той може да се използва за различни части на тялото и е дълготрайна инвестиция. Тази идея е подходяща за всеки мъж и всеки вкус и е страхотен избор, дори и когато не знаете какво да подарите.
 

Нетипична, но оригинална и практична идея. Ако мъжът, на когото ще подарявате подарък, се занимава със спорт и фитнес, то фитнес приспособлението за дома е чудесна идея. Така ще покажете, че познавате неговите интереси и занимания и ще се погрижите за комфорта му.
 

Този практичен подарък също е подходящ за хора, занимаващи се активно със спорт. Спортният колан е идеална идея, особено ако вашият близък се грижи активно за фигурата си.
 

Хранителната добавка е интересна идея за подарък, тъй като не всеки би избрал точно нея. Добавките са често използвани от спортуващите хора, но в същото време цените им са високи. Ето защо това е един практичен и подходящ подарък, особено ако вашият близък използва хранителни добавки.
 

Изключително подходящ подарък за човек, който обича да кара велосипед, или като цяло обича активностите. Това, разбира се, е един практичен подарък, който в същото време носи нюх на сантименталност. Уау!
 

Саковете и раниците винаги са изключително подходящ подарък, защото винаги могат да се използват. Спортният сак е удобен както за носене на екип и спортни принадлежности, така и за пренос на багаж. Изключително практичен подарък, той би се харесал на всеки.
 

Масажиращата седалка е интересна идея, която е много подходяща за мъж, който често страда от схващания или умора, води заседнал начин на живот или няма време за активно спортуване. Чрез този подарък вие показвате грижа и любов към вашия близък.
 

Чашата си остава един от най-класическите подаръци, независимо какъв е поводът. Можете да изберете персонализирана чаша, върху която има ваши снимки, рисувана чаша, фен чаша и т.н.
 

Още една много практична идея. Термосът винаги е бил използвана вещ, особено щом става дума за походи и излети. В последните години термосите са много нашумели, защото масово хората ги използват, за да си носят топло кафе или чай на работното място. Термосът, подобно на чашата, може да бъде персонализиран или пък да се подари в комплект с чаша.
 

Книгата също е един класически подарък, чиято мода не отминава. Ако знаете какви са жанровите предпочитания на вашият близък, или пък знаете конкретна книга, която той иска да прочете – това е вашият златен шанс да го зарадвате.
 

Мекият и топъл халат създава несравним уют, особено след баня. Това е една прекрасна идея за подарък, която можете да използвате за всеки повод. Добре е да знаете размерите и цветовите предпочитания на вашия близък.
 

Пантофите са чудесен подарък, особено ако вашият близък е роден през студените месеци. Тази идея е много практична и никога не е излишна. Топлината и уютът от пантофите, пък, със сигурност ще напомнят за вас и вашата грижа.
 

В последните една – две години шарените чорапи станаха много популярни. Това е един забавен и практичен подарък, който би зарадвал всеки. На пазара се предлагат различни шарени чорапи, дори и такива, които могат да изобразят лицето на рожденика, домашния му любимец и т.н.
 

Голяма част от по-младите мъже са върли фенове на видео игрите. Гейминг конзолата е един наистина ценен подарък, който със сигурност ще донесе радост на своя бъдещ притежател.
 

Шахът е класическа игра, която винаги е харесвана и е част от почти всеки дом. Луксозният шах е перфектна идея за подарък, особено за любители на тази стратегическа игра.
 

Съществуват различни игри на карти, които са много харесвани от господата. Ако вашият близък харесва игрите на карти, то позлатените карти са идеална идея за подарък. По този начин едновременно ще зарадвате близкия ви човек и ще покажете колко добре го познавате.
 

Пъзелите за любимо занимание за много хора. 3D пъзелите са интересни; те забавляват и развиват мисленето. Колкото по-сложен е един пъзел, толкова по-интересно е неговото нареждане. Това е подходящ подарък за човек, който обича да нарежда пъзели.
 

Подаряването на карикатура е изключително мил и сантиментален подарък. Можете да изберете дали карикатурата да бъде индивидуална, или пък да изобразява вас и рожденика.
 

В последните години ваучерите за приключение са популярен подарък. Подаряването на такова преживяване е наистина специално, защото емоциите от самото приключение ще бъдат запомнени завинаги.
 

Дронът е изключително интересна идея за подарък, която е много подходяща за хора, които обичат да снимат. Дронът предоставя възможността да се правят снимки и клипове от голяма височина, а това е мечтата на всеки фотограф. Ако вашият близък се интересува от такива неща, то тази техника е перфектният подарък за него.
 

Риболовът е любимо занимание на много мъже, защото действа разтоварващо. Въдицата е прекрасен подарък за всеки мъж, който се занимава с риболов. Въдиците са ценни принадлежности, които могат да се използват с години. Чрез този подарък ще покажете, че познавате човека и неговите занимания.
 

Комплект инструменти никога не е излишен! За мъжете те са от “първа необходимост”, защото често поправят разни неща из дома или по автомобила. Ето защо един добър комплект винаги е добра и практична идея за подарък.
 

Определено това е изключително важна жест в наши дни. Преносимата батерия е удобна и компактна, а в същото време винаги може да влезе в употреба. Това е един практичен подарък, който със сигурност няма да остане неоценен.
 

Ако вашият близък е фен на наргиле-баровете, то едно наргиле за дома няма да бъде излишно. Това е чудесен подарък, който ще достави удоволствие на рожденика.

 

Татуировката определено е смел подарък, който трябва да бъде добре обмислен. Важно е човекът отсреща да иска татуировка и да се интересува от тези неща. Ако сте двойка или много близки приятели, то винаги можете да си направите символно свързани татуировки, които винаги да ви напомнят за вашата връзка.

 

Изключително лична и сантиментална идея за подарък! Това е един емоционално “натоварен” жест, който несъмнено ще донесе радост и вълнение. Интересната идея може да се осъществи в различни интернет сайтове, където да кръстите звезда от конкретно съзвездие на името на вашият близък.

Този подарък е особено подходящ за ценители на виното или други алкохолни напитки. Той е практичен, но и страхотен детайл към интериора. В същото време самият бар е нетипична, но много оригинална идея, която можете да използвате, за да зарадвате един истински джентълмен.
 

Оценете ни!
5
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2024 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.