Сега Четете
6 Палитри Сенки за Очи за По-Дълбок и Неотразим Поглед
gaziro-banner

6 Палитри Сенки за Очи за По-Дълбок и Неотразим Поглед

palitra-cvetove-chertki

Перфектните сенки за очи подчертават красотата ви и правят погледа ви по-дълбок и пленителен.

Искате да изглеждате неотразимо във всеки един момент, нали?

Ако отговорът ви е да, то ние сме тук, за да ви помогнем да го постигнете!

В тази статия ще ви представим някои от най-добрите палитри със сенки за очи на пазара в момента и ще ви дадем няколко ключови съвета, за да направите най-правилния избор за вас.

Тази палитра е идеално допълнение към вашата ежедневна визия. „Nude Beach“ е съставена от дълготрайни матови сенки в меки и топли нюанси.

Тази палитра е красив избор както за ежедневните, така и за по-дръзките вечерни визии. Тя е съставена от неутрални нюанси сенки с матов, перлен и блестящ завършек.

Ако искате семпла, но стилна визия, тази палитра е подходяща за вас. „Naked 8“ е съставена от 12 студени матови цвята, които ще подчертаят очите ви с лекота.

Ако изберете тази палитра, вие винаги ще изглеждате зашеметяващо. Кремообразната формула на сенките „Sunset“ ги прави лесни за използване и изключително дълготрайни. Цветовете в палитрата са топли, с матов или бляскав завършек.

🔒 Този продукт е заключен! 🔒

Този продукт е на едно от последните места, но може да се окаже най-подходящият за вас. Въведете вашия e-mail адрес, за да го отключите!

Loading...
Изпратихме код за отключване на вашия e-mail адрес.
Въвели сте грешен код!

Тази палитра съдържа бежави и кафяви нюанси матови и перлени сенки за очи, които освен като перфектно допълнение към ежедневната ви визия, могат да послужат и като качествена основа за по-наситен и вечерен грим.

Тази палитра е цветна и красива. Съставена от 16 цвята в разнообразни нюанси, тя е подходящ избор за вас, ако обичате по-ярките грим визии и искате да се отличавате във всеки един момент.

Какво трябва да имате предвид при избора на палитра със сенки за очи?

В днешно време козметичните марки предлагат все по-интересни, красиви и приковаващи вниманието палитри със сенки за очи.

Със сигурност почти всяка една палитра ви се струва като изкушаващо предложение, което ще направи погледът ви много по-забележителен и дълбок. Това, обаче, не е така.

Различните цветове и текстури сенки имат различен ефект върху очите ви.

palitra-osnovna-snimka

Също така, ви съветваме да подберете палитра, в която всички цветове да бъдат практични за вас.

Нямате нужда от голяма и красива палитра, ако ще използвате само един нюанс от нея.

Потърсете това предложение, чийто състав максимално отговаря на вашите очи, стил и предпочитания.

Не забравяйте, че когато търсите най-подходящата палитра със сенки за очи за вас трябва да подберете тази, която ви осигурява най-важното – комфорт и увереност.

Сенки за очи с каква текстура са най-подходящите за вас?

За да постигнете максимално дълготрайна и забележителна визия, задължително трябва да изберете сенки за очи с текстура, подходяща за спецификите на вашия клепач.

Сенките за очи са три вида – прахообразни, кремообразни и течни.

Прахообразните сенки за очи са лесни за нанасяне, леки и комфортни. Те са най-често срещаната текстура сенки и при тях има най-голямо разнообразие от цветове и завършеци (матов, перлен, блестящ).

momiche-grimira-senki

Прахообразните сенки са перфектния избор за вас, ако сте с по-мазни клепачи.

Ако, обаче, клепачите ви са сухи, не се притеснявайте!

Козметичните марки вече предлагат т.нар. бази за сенки, които хидратират клепачите и подпомагат дълготрайността на сенките върху тях.

Кремообразните сенки са значително по-дълготрайни и пигментирани от прахообразните. Те най-често са в по-неутрални цветове с перлен завършек.

Кремообразните сенки са най-подходящи за вас, ако сте със сухи клепачи.

Течните сенки са най-пигментираната и луксозно изглеждаща текстура сенки за очи. Те са подходящи за по-дръзки визии и най-често са в ярки, топли цветове с блестящ завършек.

Течните сенки са подходящи за всички типове клепачи, ако върху тях е нанесена матираща база.

Кои нюанси сенки съответстват на цвета на вашите очи?

За да изглежда напълно завършена и пълноценна вашата визия, е важно сенките да си подхождат с вашите очи.

Както вече споменахме, при избора на палитра със сенки за очи трябва да се съобразите най-вече с това всички цветове в нея да са практични и подходящи за вас.

palitri-mnogo-cvetove

Кафявите и черните очи са дълбоки и топли.

Ако сте с кафяви или черни очи, ви съветваме да заложите на по-меките кафеникави и златни нюанси сенки в ежедневието.

Ако, обаче, искате да постигнете по-дръзка визия, за вечерно излизане, например, ви предлагаме да заложите на цветните сини или зелени акценти в грима на очите си, с които да „отворите“ окото и да подчертаете неговия плътен и наситен цвят.

Зелените очи са нежни и забележителни.

Ако сте със зелени очи, ви съветваме да подберете топли прасковени нюанси за ежедневния си грим. Така вие ще получите натурално подчертаване на погледа и ще акцентирате върху  неговата изразителност.

За по-смела, вечерна визия, ви съветваме да заложите на сенки в по-тъмни, студени шоколадови нюанси с бляскав, сребрист акцент.

palitri-tumni-cvetove

Сините очи са студени и красиви.

Ако сте със сини очи, ви съветваме в ежедневието да залагате на по-бледи сини или лилави нюанси сенки, с които да подсилите изразителността на погледа си, но и да го омекотите.

За да постигнете по-подчертан и изящен поглед във вечерната си визия, ви съветваме да използвате тъмнокафяви или дори черни нюанси сенки, които допълнително да откроят красотата на очите ви.

Изпробвайте различни марки, текстури и нюанси палитри със сенки, докато откриете най-подходящата за вас. Не забравяйте, че правилният грим е този, с който се чувствате красиви и уверени във всеки един момент!

[Total: 2   Average: 5/5]
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2022 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.

Notino Popup