Сега Четете
6-те Най-Добри Обезмаслители За Нокти
gaziro-napitki-v-domashni-usloviya-banner

6-те Най-Добри Обезмаслители За Нокти

nokti-bez-lak-ryce-tymna-koja

Красивият маникюр е нещо, на която всяка добре поддържаща се дама държи. Той показва стила на жената, завършва прекрасно всеки аутфит и показва, че жената се грижи добре за себе си.

Но да си добре поддържана дама и заедно с това да работиш и да домакинстваш не е лесно!

Това е и причината през последните години особено популярен да стане гел лакът! Стига да отделите нужното време и внимание да го направите, той издържа седмици наред и е изключително здрав!

Направата на гел лак в домашни условия има своите тънкости обаче. Една от тях е именно използването на коректен обезмаслител за нокти.

Ако пропуснете да обезмаслите ноктите си, гел лакът изобщо няма да се задържи. Ако пък използвате некачествен продукт, рискувате лакът ви да се напука и да не е устойчив във времето.

Затова ни се доверете и разгледайте тези шест обезмаслителя, които сме избрали да ви покажем!

Този продукт ефективно почиства и обезмаслява нокътната плоча, за да бъде подготвена за нанасянето на лака. Гел лакът прилепва съвършено към нокътя и е по-дълготраен.

Този обезмаслител идва в голяма и практична опаковка и е чудесен избор, ако редовно си правите гел лак вкъщи! Подходящ е за използване както върху естествени нокти, така и върху изкуствени.

Нанасянето на този продукт не просто почиства и обезмаслява ноктите ви, но ги прави и допринася за визията им, като ги прави блестящи! Подходящ за естествени и изкуствени нокти, той ще направи лака ви съвършен!

Удобството на този обезмаслител е бутилката със спрей, която позволява по-лесното използване на продукта. Има нежен аромат, за да не дразните носната си лигавица, докато се грижите за своя маникюр.

Ароматът на пъпеш ще ви накара да се влюбите в този обезмаслител за нокти! Той идва в голяма опаковка от 1 литър, за да имате повече от продукта, с който да се грижите за красивия си маникюр.

Спреят на бутилката ще ви помогне за по-лесното използване на обезмаслителя, който съвършено ще подготви ноктите ви за гел лака ви. Маникюрът ви ще е красив за по-дълго време, за да сте уверени във визията си всеки ден!

Как работи обезмаслителят за нокти?

Цялото тяло на човек отделя определени вещества в течение на деня.

Ноктите също влизат в това чисто – тяхната повърхност отделя мазнина, която по принцип пречи на това лакът да се захване добре за него.

Обезмаслителят идва на помощ с това! Неговата основна цел е да премахне тази мазнина и така да ви осигури добро прикрепване на гел лака за нокътната плоча.

По този начин лакът ви ще е по-дълготраен и ще се намали в пъти рискът да се отлепи някакво парченце.

manikur-gel-lak-obezmaslitel

Какво съдържа обезмаслителят за нокти?

Добре е да сте предварително запознати със съдържанието на всеки продукт, който има пряк допир до вас и може да повлияе върху здравето и красотата ви.

Именно затова е важно да имате предвид същността на обезмаслителите

За основа на обезмаслителя винаги се използва дестилирана вода.

Това гарантира, че водата няма допълнителни вещества, които да наранят повърхността на нокътя.

Обезмасляващият агент обикновено е алкохол или киселина.

В зависимост от вида на агента кожата може да има определени алергични реакции, раздразнения или да се изсуши, затова обръщайте внимание на съставки и внимавайте при нанасянето на обезмаслителя!

Той трябва да се слага само на нокътя, но не и на пръстите или кожичките около него.

Това е и причината голяма част от професионалните маникюристи да предпочитат обезмаслители с изопропанол, който в малки дози е безопасен.

Заради силните обезмаслителни агенти, които имат неприятен мирис, в някои продукти се добавят аромати, за да е по-приятна маникюрната процедура.

Какви са ползите от използването на обезмаслител?

Обезмасляването не е единствената функция на обезмаслителя!

Той помага още да почистването на нокътя от малки мръсотийки, които са се натрупали върху него, и дезинфекцира нокътната плоча. Това гарантира, че няма да запечатате неприятни неща, нанасяйки гел лака, които във времето могат да навредят на ноктите ви.

Също така обезмаслителят изравнява нокътната плоча, ако тя има някакви несъвършенства. Това допринася за равномерното нанасяне на гел лака, което ви помага за постигането на съвършената визия!

Обезмаслителят още и матира нокътната плоча, за да имате спокойствието, че лакът ви ще изглежда перфектно!

Как се използва обезмаслителят?

gel-lak-uv-pechka-ryce

Обезмаслителят се поставя след оформянето на нокътя и преди нанасянето на гел лака. Това означава, че първо трябва добре да се почистили нокътната плоча, да сте премахнали кожичките отстрани и да се оформили нокътя с помощта на пила.

Когато сте готови с тези процедури, нанесете внимателно обезмаслителя. Трябва да бъдете деликатни при тази стъпка и да се стараете да не попада продуктът върху кожата на пръстите ви, тъй като в зависимост от съставките можете да я изсушите или раздразните.

Изчакайте обезмаслителят да подейства за няколко минутки или изпечете ноктите в UV печката – начинът, по който действа обезмаслителят винаги е описан на опаковката.

Щом обезмаслителят е попил в нокътя ви, това значи, че ви е осигурил идеално платно, върху което да развихрите творческите си умения!

manikur-rozov-ryce

Независимо дали сте почитатели на класическия едноцветен маникюр, елегантния френски или обичате да рисувате върху ноктите си, обезмаслителят ще направи маникюра ви съвършен!

Оценете ни!
5
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2024 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.