Сега Четете
7 от Най-Висококачествените Електрически Маслени Радиатори
gaziro-napitki-v-domashni-usloviya-banner

7 от Най-Висококачествените Електрически Маслени Радиатори

elektricheski-maslen-radiator-cheren-interior

Наясно сме, че ниските температури могат да предизвикат изключителен дискомфорт във всеки дом.

За щастие, обаче, качественото, практично и икономично домашно отопление вече не е просто мечта…

Благодарение на електрическите маслени радиатори с лекота ще изпълните дома си с уют и топлина дори и през най-студените зимни дни!

В тази статия сме ви запознали с някои от най-добрите електрически маслени радиатори на пазара в момента, които със сигурност ще ви впечатлят.

Също така, по-долу сме ви дали няколко ценни насоки, благодарение на които вярваме, че ще направите най-правилния избор за вашия дом!

 

Този електрически маслен радиатор с класически, практичен дизайн разполага с 3 степени на действие и максимална мощност 2500W. Също така, моделът е снабден с 12 нагревателни ребра и удобен, регулируем термостат.

Това е електрически маслен радиатор с фин дизайн и 3 степени на действие с максимална мощност 2500W. Моделът разполага с иновативна вградена защита от прегряване и 11 нагревателни ребра.

Ако сте в търсене на перфектния електрически маслен радиатор, умело комбиниращ в себе си компактност и стил, то този модел с 3 степени на действие, максимална мощност 2000W, 9 нагревателни ребра и LED-дисплей за интуитивно управление, определено ще ви впечатли.

Този електрически маслен радиатор се отличава с изключително елегантен дизайн и висока продуктивност. Моделът разполага с 11 нагревателни ребра, 3 степени на действие, максимална мощност 2500W и множество полезни функции.

Практичен и иновативен – този електрически маслен радиатор с 11 нагревателни ребра несъмнено ще ви хареса. Той разполага с 3 степени на действие с максимална мощност 2000W, обезопасен процес на работа и система EasyGo за максимална мобилност.

Този електрически маслен радиатор със стандартен дизайн разполага с 11 нагревателни ребра, 3 степени на действие и максимална мощност 2300W. Също така, моделът е снабден с функция за защита от прегряване и удобен регулируем термостат.

Това е високоикономичен електрически маслен радиатор, отличаващ се с компактен дизайн с 9 ребра, подходящ за аранжиране на малки помещения. Моделът е с 1 степен на действие, максимална мощност 1000W и хипоалергенен отоплителен процес.

 

Какво трябва да знаете за електрическите маслени радиатори?

Електрическите маслени радиатори са много популярен избор за отопление през последните години и това определено се оправдава с качеството им.

В устройствен план, те са доста опростени. Всички модели разполагат с херметично запечатан метален корпус и вътрешност, съставена от нагреватели и минерално масло с висок топлинен капацитет.

elektricheski-maslen-radiator-klasicheski

Сравнително скромният им процес на работа, обаче, определено не ги прави недостатъчно продуктивни, дори напротив.

Маслените радиатори се отличават с изключителна икономичност и практичност и доказано са най-ефективния и удобен метод за домашно отопление.

Те са лесни за употреба, не изискват специална и редовна поддръжка и са напълно безопасни за човешкото здраве. Това се дължи на хипоалергенният им принцип на действие и фактът, че не изсушават атмосферата около себе си.

Също така е важно да отбележим, че за разлика от останалите отоплителни уреди, електрическите маслени радиатори нагряват интензивно не само въздуха, но и стените в стаята, в която са разположени.

Именно това тяхно качество осигурява нужните на всеки дом пълноценни топлинни условия. А това, от своя страна, ви гарантира безценни мигове на уют, комфорт и топлина дори и през най-студените зимни дни.

Какво трябва да имате предвид при избора на електрически маслен радиатор?

Съществува наистина широкото разнообразие от електрически маслени радиатори на пазара в момента, отличаващи се по отношение на техническите си характеристики, функциите и дизайна си.

Точно затова е много важно да съобразите избора си изцяло с нуждите на вашия дом и да бъдете прецизни и отговорни в решението си…

otoplenie-u-doma-interior-maslen-radiator

Мощността е най-основната характеристика, ключова за качеството на работа на радиатора.

Логично – колкото по-мощен е уреда, толкова по-добре ще бъде отоплена стаята, в която е разположен той.

Имайте предвид, обаче, че с нарастването на неговата мощност, растат и разходите за захранването му.

И макар, че през последните години се предлагат все повече модели с няколко степени на действие, които ви позволяват прецизно да регулирате силата на топлоизлъчване на радиатора, все пак е важно да сте много съобразителни по отношение на мощността.

Затова, заложете на модел с максимални топлинни качества, подходящи за условията ви на живот, и минимална консумация на енергия. Така ще си осигурите както уют и топлота, така и финансово спокойствие.

А за ваше най-голямо улеснение в избора, вземете предвид следното съотношение:

  • За помещение до 10 кв.м., заложете на икономичен вариант с мощност до 1000W
  • За помещение до 30 кв.м., заложете на модел радиатор с мощност около 2500W
  • За помещение до 50 кв.м., заложете на модел радиатор с мощност около 3500W
  • За помещение над 50 кв.м., съответно, заложете на мощен модел с капацитет над 3500W

В търсенето си, обърнете внимание и на функционалността на радиатора.

Най-основните функции, с които всеки електрически маслен радиатор разполага са таймер и термостат. Те подпомагат регулацията на топлинния процес и осигуряват максимална безопасност по време на експоатация на уреда.

termostat-kontrol-na-temperatura-radiator

С напредването на технологиите, обаче, се създават все по-интуитивни и практични модели с функции, имащи за цел да ви осигурят допълнителен комфорт и сигурност.

Именно затова, за да се подсигурите максимално, ви съветваме при избора си да заложите на вариант, разполагащ със специализирани характеристики:

  • сензори против прегряване
  • функция за автоматично изключване при преобръщане
  • интелигентно управление
  • система за удобно предвижване на уреда

Така със сигурност вашето здраве и пълноценния процес на работа на радиатора ви, ще са гарантирани.

И не забравяйте – подберете вариант с дизайн, който изцяло да допълва интериора на дома ви с хармония и уют.

В дизайнерски план най-вече се съобразете с цялостната визия на стаята, в която ще разположите радиатора.

Най-често срещаните и напълно универсални модели са с класически дизайн, средна височина, 9 нагревателни ребра и тегло около 15 кг.

Напоследък, обаче, се предлагат все по-разнообразни варианти, чиито стилистики (форми, цветове) и размери имат за цел изцяло да паснат на различните видове домашен интериор.

Така, че бъдете смели в избора си в това отношение и заложете на този вариант, който най-вече отговаря на личните ви предпочитания и дизайнерските ви очаквания.

Оценете ни!
5
Виж Коментари (0)

Остави Коментари

Твоят email няма да бъде публикуван.

Shy.bg © 2024 - Всички права запазени.

Всички класации са направени на база мнения на нашите експерти и ревюта на потребители, които са закупили съответните продукти.